Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-22

Vasárnap, 0:09

Nagyon jó volt. Nagyon-nagyon.

Olyan vagyok, mint egy barack.

Majd mesélek.
De most csak annyit, hogy:

Fiúk-lányok! Nem lenne kedvetek kedden egy egész napos Palatinus strandoláshoz? Nekem nagyon nagy igényem lenne rá, de egyedül nem mennék. Szánjatok meg és érezzük jól magunkat. ;) Naaaaa...


Néhány órával később:

Szóóóval...
"Sajnos" nem tudtam részt venni a Múzeumok Éjszakáján. De! Helyette rövidnadrágba, trikóba és papucsba bújva, napszemcsit felvéve kimentünk a Margitszigetre és visszafejlődtem vagy 15 évet. Még államvizsgán kaptunk ajándékba egy bringohintó kupont, amit most beváltottunk. Hááát, nagyon komoly volt. Beültem a volán mögé. :DDD Sofőr leszek, ha nagy leszek! :P Na aztán szopogattam calippo-t, üldögéltem a fűben a naplementében, néztem őzikét, ettem tejfölös lángost, néztem egy kis amerikai focit és vágyakozva ácsingóztam a Palatinus kapujában. :) Néztem jegyárat is. Hétköznap 1800 a felnőttjegy. Diákjegy nincs. Úgyhogy menjünk-menjünk. 9-től 19-ig van nyitva, minden medence töltve van ééés nagyon szeretnék pancsizniiii! Lécci-lécci, gyerteeeek!!!
Na aztán a szigetelés után beugrottunk Barnához meccset nézni és rendeltünk 2 db 18 centis hambit. Nagyon komoly volt! :)
Nagyon jó volt!

Ma meg ugye meló volt. De lévén vasárnap, ma is nagyon felnőttesen viselkedtünk. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat