Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-02-19

Tegnap buli volt. Méghozzá az éves Accor Staff Party. Alapjában véve jól éreztük magunkat, de azért volt 2 momentum (megnyilvánulás), amire érdekesen néztünk.
A kivonat:
Befutottunk a WTC-be, ahol rögtön a főbejáratnál kibe ütköztünk? Ó, hát az igazgató helyettesbe, aki amikor meglátott a csipetcsapat élén, elugatta magát a többieknek, hogy elhozták a konkurenciát is? Néztünk, hogy ez mi a faszról beszél? Ellenség lennék, amiért otthagytam őket? De a legérdekesebb, hogy ezen Andi akadt ki a leginkább. Én már rég legyintettem rá, de ő még órákkal később is emlegette. Sebaj a partyfotós gépe előtt is sikerült pózolnunk, így eszi majd még az ideg a köcsögöt, amikor kikerülnek a képek a honlapra.
A másik dolog, ami még birizgálta a csőröm, hogy állítólag Ildi, az ex-főnöknőm, nem nagyon akarta, hogy elmenjek a bulira. Azt mondta Andinak, hogy nem akar tudni róla, hogy elvisz engem. Nekem meg megjátszotta a meglepődöttet, amikor a szállodai találkozási pontnál összefutottunk, hogy mi járatban vagyok ott? Na mégis? Nem igazán értem őt se. Szerintem megsértődött, amikor elmentem. Pedig anno jól kijöttünk, sose bántottam és mindig segítettem neki az elején, amikor új volt neki minden. És a legjobb az egészben, hogy amikor ő előre ment és mi még alapoztunk 1-2 órát, akkor engem hívott fel, hogy hol vagyunk és mikor megyünk. Nem az aktuális kollégáit, hanem engem!
Ezektől eltekintve remekül szórakoztunk.
A legtöbben nagyon hiányoznak ám.
(Az egyik legkedvencebb recepciósomnak pedig mihamarabbi gyógyulást kívánok!!!)

Jah, és nem nagyon tudok járni... De ebcsont beforr.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat