Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2012-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2012-10-06

Csááá! (Néha még idetalálok.)
Várna rám egy fantasztikus kádsuvickolás és felmosás, de inkább itt dörgölöm a szemeimet a gép előtt jóllakottan az s.k. tökfőzelékemmel. (Tudom, kapjam be.)
Kaptam ma egy sömöst Főnitől, hogy a másik cégében (még nem jöttem rá, hogy hány cégben van érdekeltsége) ma tésztabulit (!) tartanak, mert holnap indulnak a maraton váltón (szénhidrát nap, mert kell az enerdzsí) és menjek már én is ha van kedvem. A kapcsolati tőkémnek nem ártana a buli, de annyira örültem, hogy erre a hétvégére nem jött össze semmi elmenős program, hogy inkább lemondtam. Egyébként meg kell hogy jegyezzem, hogy úgy vettem észre, hipersebességgel befogadtak a kollégák. Már volt közös könnyes röhögés és hátpaskolás is. Ja, és kaptam két asztalt Főnitől, hogy neki nem kell már, hátha nekünk jól jön majd a lakásba. :) Jól érzem magam ott. Eddigi legjobb munkahelyem. Minden megérte. Most úgy érzem, hogy minden egyenesben van. Nem is tudom, mikor éreztem magam ilyen kiegyensúlyozottnak.

Elfogyasztottam egy kezdő rúdtánc bérletet is. 2 hete voltam az utsó órán, de a zúzódások még mindig látszódnak. Jó móka, próbáljátok ki!
Aztán a héten belevágtam egy régi tervbe is, de erről még senkinek nem beszéltem egy szót sem. 1,5-2 év gyötrődés elé nézek, nem lesz kellemes és a pénztárcám is érezni fogja, de ha letelik az a max 2 év... És mi az a két év? Semmi. Szóval vannak célok és el is fogom őket érni.

Birkózószart ettem. (Csak tökfőzeléknek hívom.)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat