Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Készüljetek fel a visszaútra!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Készüljetek fel a visszaútra!

Pendulum - Spiral!!!!
Kegyetlenül jó kis pörgős muzsika.
DNB. Gyá.
Azért az is elég komoly volt, hogy ma este Barbinál míg a tv-je és a gépe összekötésével bíbelődtem és fülemen a telefonnal dumcsiztam az itthon lévő informatikusommal, egyszer csak hallom, ahogy elkezd a háttérben dobogni ez a zene. Még, hangot rá!!!

Ja igen, a ma.
Tréning második napja. Margó továbbra sem a szívünk csücske, de azért délutánra megbékéltünk vele, meg ő is az introvertált csapattal. Ettől függetlenül nagyon faszás kis szituációs gyakorlatokat és párbeszédeket adtunk elő. A kedvencem az volt, amikor egy igazi szigorú és magánügyeket magasról leszaró nem túl kommunikatív főnöknőt kellett eljátszanom, akihez jött a beosztott sajnálkozni. Amikor kézhezkaptam a papírt már láttam, hogy ez a nekem való. Hiába válogatott olyan sokáig Margó, hogy valami kihívás legyen benne. Na szal a végén, picit meglepődtek, hogy "jé te ilyen is tudsz lenni, nem semmi". És ez jól esett. Simán ment. (Picit zsigerből. Ez valami tudatalatti második énem lehet.) Jó dolog meglepni az embereket. Élvezem. :D ;) Nem azt hozni, amit elvárnak vagy kinéznek belőled.
Na meg hát! Ebédszünet végén bevágtam magamat a tréning terem előterében lévő babzsákfotelek egyikébe egy tál szőlővel és a mellémszegődött Novotel Danube-os diri titkárnőjével. Beszélgettünk és közben szépen lassan csatlakoztak a többiek is. Mígnem az egész csoport kint ült. Jött is Margó, hogy letelt a szünet, folytassuk. Ránk néz, és közli, hogy látom ez most nem jön be nálatok, na akkor próbáljunk ki valami mást. És mivel ő szokta a stresszoldás tréninget is tartani, levezényelt egy 10 perces relakszációt. Kibajó volt! Képzeljétek el, ahogy ültök (vagyinkább elfolyósan fekszetek) egy félhomályos helyen egy hatalmas babzsákfotelben és lehunyt szemekkel követitek a tréner utasításait, akinek a hangja valahogy tökéletesen beleillik a körülöttetek lévő csendbe. Nem zavar, hanem inkább simogat (ne röhögjetek, tényleg kurva jó volt). Elkalauzol titeket egy rétre, ahol süt a nap és érzitek ahogy a bőrötöket éri és átmelegít és bizserget. Ellazultok teljesen és csak azt figyelitek, hogyan emelkedik és ereszkedik a mellkasotok minden lélegzetvételnél. Magatokba szívjátok az energiát és szép lassan a lábujjaitoktól kezdve az arcotokig végigfeszítitek az izmaitokat, majd ellazítjátok. És ezalatt szépen egyenként minden izmunkkal eljátszottuk ezt. És utána újra csak a légzést figyelni. Emelkedik és süllyed. Érzed magadban az erőt. Imádtam, amikor azt mondta, hogy "És most felkészültök a visszaútra." Hatásszünet. "Mozgassátok szép lassan a csuklótokat és a bokátokat, ha úgy érzitek, hogy visszatértetek. És amikor kinyitottam a szememet azt láttam, hogy nézünk egymásra meglepett arccal, hogy nem tudjuk hogy most igazán hogy is van ez, de király volt. Ez volt az az egyetlen pillanat a mai nap folyamán, amikor végre Robi arcán sem a szokásos sunyi mosoly pihent. Szal nagyon jó volt. Alig várom, hogy mehessek a stresszoldás tréningre. :D
Korona ide, vagy oda, ma is kaptam egy picit a szokásos körökből. Nanáhogy Robitól. Szokás szerint nekiállt fantáziálni a hajszínemmel kapcsolatban. Felvilágosítottam, hogy továbbra sem tartom jó ötletnek, hogy szőke legyek, így elvetve a dolog, a vörös meg most nem izgat, így leginkább az fordul meg a fejemben, hogy vagy visszabarnulok vagy kékesfekete megint. No de persze ezt majd én döntöm el. Na ezután belekötött a hajam hosszába, meg hogy miért nem bontottam ki ma is ahogy tegnap. Jajjmá öreg, zizzenj le rólam. Az élet nem a tetszelgésről szól. Legalábbis nekem nem. Mindettől függetlenül ma 3-an dicsérték meg az alakomat, meg hogy frankón nézek ki, ami tekintve, hogy mégiscsak nő vagyok, valahol jól is esett. :)
Holnaptól pedig vissza a mókuskerékbe. Koko lesz a beosztós. Frissen visszaérve a szabijáról. Nekem pedig már csak 4 munkanap erre a hétre és SZABI!!!!!! :D Kívánja a testem és a lelkem. Nagyon. :PPPP
Na megyek, mert késő van és szokás szerint van még előkészületi melóm a holnappal kapcsolatban...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat