Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-01

Becsöngettek. Persze ez engem megint bazimélyen érintett meg. :P Én csak annyit érzékeltem, hogy már harmadik napja kelek 5-kor és megyek beosztani. De igazából ez a mai nap volt a katarzis. Nem elég, hogy beosztós vagyok (alapból velejáró csörgő telefonok, szervezkedés, agyalás), pluszba beuszott a képbe, hogy hétfő van (megrendelések lebonyolítása) nomeg ugye elseje (havi leltár, zárások, számlaegyeztetések). És az sem elhanyagolható faktor, hogy Koko ma jött vissza a 2 hetes szabijáról, ergo kicsit felgyülemlettek a papírok az asztalán, amiket nagy lendülettel és előszeretettel átpasszolt hozzám. :) Jóóóó volt. Holnap du-s műszak. Lehet alukálni.

Képzeljétek, ma van pasinak az első munkanapja az Ericsson-nál! Kíváncsi vagyok hogy tetszik neki. Majd jól kifaggatom, háháhá! Bár lehet, hogy így 1 nap után még pici káosz kering a fejében. Sebaj, biztos lesz mesélnivalója. :)

Tetoválásom viszket. Áááá... Viszont megmutattam Edinának és Kokonak. Edina oda volt meg vissza tőle, Koko pedig amikor meghallotta hogy tetkóm van először elsápadt, hogy "Hol?!?!?". Megnyugtattam, hogy csak a bokámon, na mutassam meg, megmutatom, elmosolyodik, "Nagyon kis helyes.", vigyor.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat