Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
VAZEE!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
VAZEE!

Helló! Újra itt kisebb kihagyás után.
Vasárnap és hétfőn Mókuslekvároméknál táboroztam. Az eredmény? Úgy megmaszírozott, hogy a wc-ről alig bírok felállni. Semmi gond. Visszakapta. ;) Elvittem a Horrorra akadva 3-at, hadd kultúrálódjon. Ennek az lett a vége, hogy 3-szor néztük meg. Szétröhögtük az agyunkat, egyes jeleneteket vagy 5-ször visszajátszva. Cserébe Saci sógórnőm megdobott egy Tankcsapda cd-vel.
Oztán arra jöttem haza, hogy öcsém beközli, hogy a net megint kipurcant, valószínüleg a vasárnapi szél miatt. Kíváncsi vagyok, hogy most is 1 hétig fog-e tartani az axelerosoknak, mire rendbehozzák. Én azért minden nap pötyögök és amint lesz rá lehetőségem, megosztom veletek is.

Kedd:
Teljes láz portánknál. Anyám egész nap szellőztet. Minden ablak nyitva, huzat az egész lakásban, a sejhajom majd befagy. (Popsileépítős hétvégét tartok, na.) Nemsoká jön az "isteni" szikra és anyu benyögi, hogy garázstakarítást tartunk. Ez az! Megint nyakig porosan mászom majd elő. Nem tévedtem. Miután kezembe nyomta a porszívót, hogy űrítsem ki és nyaljam fel vele a hátramaradt részt (a garázs 90%-a). Az űrítés mégcsak megvolt, ám kiszúrtam, hogy hiányzik a porszívóból az a kis szivacs, ami a motort védi a portól. Anyám! Hol a szivacs?!?! "Ja, asszem azt beszívtam a porszívóval." Vazze! Ha látja, hogy ott hever elötte, mi ....-nak szívja fel? Kérdem én, naív. Mert ő anyu. Szóval könyökig túrtam a szemétben, hogy előhalásszam. Majd mikor megleltem egy adag akármiben, anyu készségesen felajánlotta, hogy kimossa, ha kell. Nem! Ne is nyúljon hozzá! Aztán végigszántottam szuperszónikus űrjárgányommal a parkolóházat (ahol minden van, csak autó nincs). Délután pedig. Őőőőő. Mi a túrót is csináltam délután? Fogalmam sincs, biztos semmi fontosat. Hja, igen. A gépen raktam rendet a mappáim között. Miket nem találtam. Igazi kincsesbánya. Remélem holnap a suliban fel tudom dobni ezt a néhány sort, mert elég nehezen viselem a hiányotokat.
Közben az akvárium megint kezd zöldülni. A tököm fogja megint kigejvázni. Majd öcsém. Őt is megcsapta a "tavasz szele". Vadul fociznak már a környékbeli srácokkal. Ám én úgy látom, hogy a kezdeti lelkesedés öcsémen kívül már mindenkinél hanyatlani látszik. Éppen ezért ma jött is a fogadóbizottság, hogy menjek ki velük focizni. Kemény 2 ember volt a csapatban. Gyerekek! Majd ha Raúlt is beszerveztétek, akkor szóljatok. Fogom én itt magam feleslegesen fárasztani? Majd ha méltó ellenfelem lesz. :P
Nem bírom én ezt az elvonást. Ti meg biztos afterparty-t tartotok. Nincs otthon a macska, cincognak az egerek.
EZ ÍGY NEM ÁLLAPOT!

Szerda:
Itt rohadok a suliban a lehető legjobban lapulva, nehogy kihajítsanak, mint macskát ürülni, mondván, hogy komolytalankodok. EZT nektek! Majd, ha kifizetitek, amivel lógtok nekem, büdös banda!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat