Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-23

http://www.youtube.com/watch?v=_l0FU6l7-GM

Tegnap zenét vagdaltam és találtam egy jó kis track-et. Tekintve, hogy drága feltöltőink elvétve mellékelnek csak tracklist-et a bazihosszú mix-ekhez, hát nyomoznom kellett egy kicsit. Meg sem lepődtem az eredményen. Armin. Nem tud rosszat csinálni. :)

Ugyanonnan, habár nem Armin, de ő is hozzányúlt valamelyik State of Trance-ben:
http://www.youtube.com/watch?v=VbFgyybvJsM&feature=related

És ő is:
http://www.youtube.com/watch?v=lQM76XvqHzQ


Utolsó lehetőség, hogy a kimaradt dolgokat pótoljam. De asszem nincs mit pótolni. Vagy csak szimplán leszarom? Meglehet. :P Na meg hát ugye nekem még 2 napig nincs ünnepelés, csak meló. Kíváncsian várom, hogy mivel jár odabent a karácsony. Rövidváltással. :D Pici fakk. Nem baj. Jó lesz. Majd bömböltetjük a zenét Edinával. :D Hja, még nem is meséltem. Szombaton ugye ("ugye"?-magától értetődő) én voltam bent a boss, aztán kérdeztem a csajoktól, hogy zavarná-e őket, ha én most betennék valamilyen zenét. Felderült arccal szállt a "dehogyis". Beteszem. Nem túl halkan. De 10%-os töltésnél ez lepereg rólam. (De azért azt megnéztem, hogy a HK iroda melletti szobát lakják-e.) Szal megy a zene, ülünk bent a csajokkal ebéd után. Ágika szürcsöli a kávéját, Dóri várja a szobalányokat, hogy aztán lemenjen velük a raktárba, én meg a minibár lapokat ellenőrzöm. Egyszer csak bejön a mercure brand haccp-ért és minőségért felelős főnöke (akinek az irodáját persze, hogy a Koronába kellett tenni), nevezzük Ivánnak (mert ez a neve). Csajok picit lefagynak. Én meg felveszem a pókerarcot és jön a mindent megoldó mosolyom. Laza csevely, miszerint béke és nyugalom van a házban és "of kósz" minden a legnagyobb rendben. Nem is kötekedett. Talán azért, mert ő volt az, aki a leginkább unatkozott. :) Egyébként gyakori jelenség, hogy bármelyik részleg tagja unatkozik egy hétvégi napon, akkor tutira kiköt a hk kanapéján egy kis dumcsira. :) Na szóval emberünk 3 perc után tovább sétált. Csajok meg nem mertek megszólalni, amíg nem hallották, hogy becsukódik mögötte a liftajtó. Én még csak le sem halkítottam a zenét. :D Nem kell félni tőlük. Ugyanúgy emberek. És talán még jobban vágynak a lazaságra, mint a beosztottjaik... Na de ez még mindig nem a vége. Eljő a 2 óra és lejár a munkaidőm. Kivételesen időben átadom a műszakot, lezúzok átöltözni és már csapódik is mögöttem a személyzeti bejárat ajtaja. :) Eljövök a garázs lehajtója előtt, amikor is hallom, hogy valaki utánam szól. Iván állt ki a kocsijával. Megkérdezi, hogy meddig megyek. Na bazz, remélhetőleg nem arra, amerre ő-fut át agyamon a gondolat. "Kőbánya felé." "Akkor pont ellenkező irányba. Minden jót. Viszlát." Hasonlókat. Pfű. Oké, hogy valamilyen szinten kollégák vagyunk, de a legközelebbi kollégáimon kívül senkinek az autójába nem ülök be. Ehhez jön még pluszba, hogy Ivánban van valami (nem is tudom, hogy fogalmazzam meg), ami taszító. Olyan ember benyomását kelti bennem, mint aki folyamatosan figyel és fürkész. És mint tudjuk, én az ilyet nem szeretem. No de ez így alakult a legjobban. :)

Újfent egyedül vagyok. Fel sem tűnik. Még nem szoktam meg, hogy pasi visszajött. :P 1 hónap azért 1 hónap. Túléltük. (Még szép. Valamivel növelni kell az ázsiómat. :D)
Időközben Gyurci is hazajött Írországból. De még nem adott életjelet magáról. Pedig ha akarunk egy görbe biliárdos/bowlingos estét, akkor nem ártana szólnia, hogy összeszedjem a bandát és hogy keressünk helyet. Majd lesz valami.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat