Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Girbegurba, nem éles!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Girbegurba, nem éles!

Na volnék!
Tiszta para. Tegnap ugyebár megírtam a marketinget. A nő beközli, hogy a rossz válaszért pontlevonás jár. Azt hittem visítok. Így is elég gáz volt a helyzetem. Persze 1 feladatot leszámítva, minden pontesélyes, de akkor is! Az éjjel felébredtem és egy órán keresztül azon agyaltam, hogy vajon hány pontom lehet. Mi van ha azt elcsesztem, de talán amaz jó lett...stb. A végén már ott tartottam, hogy megfogadtam, hogy ha meglesz, 1 hónapig nem beszélek csúnyán. És komolyan gondoltam!
Délután voltunk úszni a Rúdas-ban. Csupa öreg meg 50-es tinilány kukkoló kéjenc. Há nem meglazult a fürdőruhám felsője? Há de. Persze nem buktam le. Hihihi. :P De most vehetek egy újat.
Babáméknál teljes csönd volt. Szokatlan. Összvissz anyukájával találkoztam. Neki is olyan rossz volt a kedve. Aztán reggel arra ébredtünk, hogy halljuk amint sír a telefonba. :( Végül megnyugodott valamennyire. Újra ráeszméltem, hogy az élet nem fenékig tejfel. Elmesélte, hogy mi a gond, aztán rámnézett: "Na látod, hova kerültél?" "Nálunk sem jobb a helyzet." Nem hiszem, hogy elhitte volna. De én tudom. Ennek a gyagyásnak akkora mázlija van a családjával!
Egész délelött lustulás. Éppen a lehető legjobbkor csöng a telefon. "Éééén nem mozdulok meg. Felőlem aztán csöröghet!" Csak az a gond, hogy úgy van beállítva, hogy egyre hangosabban csörögjön. Muszáj volt. "Akárki az, megölöm!" A kijelzőn Barbi neve vírit. Visszaszívom. "Megnézzem a nyelvvizsgádat?" "Akarom én azt? ... Jó." "Mondd az azonosítód!" Agyalok... Asszem megvan. Bediktálom. Mégsem. Akkor fordítsd meg a 4. és 5. betűt. Oké, megvan, elfogadja a rendszer. Odaát teljes csönd... 80%.(60-tól van meg) :DDDDDD Ráadásul a szóbelim sokkal jobb lett, mint az írásbelim. Ez jó! Magyarul persze nem tudok beszélni... Barbinak is meglett ám! Szóval ügyesek voltunk. Feldereng elöttem: "One step closer...to the edge" Újabb 1 lépés.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat