Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
I'm about to break!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
I'm about to break!

Az erő legyen veletek! (Meg egy csipetnyit talán velem is.)
Mi volt a haverok reakciója a mai fejemre? "Anyám, te aztán szarul vagy!" Jaja, szerintem sem túl divatos a papírzsepit az orromba dugva hordani. Addig voltak ezen a véleményen, amíg meg nem szólaltam. Akkor aztán jöt az össznépi sajnálat. Lehetséges, hogy mutálok? Ritka egyedi hangszínre tettem szert. Az egyik nyavalyás tanár meg este 5 elött nekiállt névsort olvasni. Mikor hozzám ért, kézzel-lábbal és némi hangszerű valamivel próbáltam jelezni neki, hogy még kapok levegőt és az élők sorába tartozom. Ez meg? Nem figyelt rám, folytatta az olvasást. Anyád! Majdnem kiestem a padból, hogy helló fater, engem nem vakarsz le. Persze valamelyest udvariasabb formában. Erre azt válaszolta, hogy legyek egy kicsit férfiasabb. Nem elég, hogy mutálok? Persze össznépi röhögés. Ha ez így megy tovább, annyira tele lesz a ...-om, hogy ... (csúnya dolog jutott eszembe, ezek szerint gyógyulok)
Az egyetlen örömforrásom, hogy este van szabad 1 órám netezni, meg üvöltetni a Collision Course-t a fülembe. Ez a legjobb gyógyír! Na meg egy forró fürdő............Óhhhhhhhh!
"Bitch!"
Holnap meg csak 1 órám lenne, erre szülőanyám (bár ő azt állítja, h az árokban szedett össze) beprogramozott. Azt sem tudom, hova meg minek, csak kellek. Biztos visz a vágóhídra. Elege van belőlem. Valaki mentsen meg! Kövessétek a cseppeket! :)





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat