Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-01

Hülye városiak...
Jövök le az aluljáróba, fülemen telefon, beszélek. A lépcső alján 3 Greenpeace-es sorfalat áll. Le se érek, a srác már lendíti a mappáját és támad. Nem-et intek a fejemmel miközben beszélek és még ő vág pofákat.
Leszállok a buszról, elöttem egy babakocsis csaj, őelötte pedig egy manus. Manus lóbálja a cigit a babakocsi felé, a csaj félre akarja rántani a babakocsit (persze, hova ha nem a buszmegálló másik oldalán lévő korlátnak), mire megbotlik a divatos papucsában és majdnem fellök engem.
Már csak néhány méter az utcánkig. Kikanyarodik egy csaj a kutyáját sétáltatva. Csaj a fal tövén, a kutya a 3 méter széles járda padkáján. Kettejük között pedig a póráz. De ez is csak engem zavar, aki ugrabugrál, nehogy elvágódjon.
Mindez 15 perc alatt.
Ezt sosem fogom megérteni.

"Hála" a nem éppen megfelelő csapatszellemel rendelkező Marcsinknak, bejöhetek a 6 napom utáni egyetlen 1 szabadnapomon egy 2 órás tréningre. Ha képes lett volna elcserélni egy szabadnapját Edinával, akkor én is csúsztathattam volna 1 napot, és akkor pont a 6. napomra esett volna a tréning. De nem. Ő soha. Pedig neki semmibe nem került volna az egész, sőt, szabija elött lett volna 1 szabadnapja ha cserél, de nem! + ő volt az egyetlen, aki húzta a száját a 7-i bowling akciónkra. A múltkorira sem jött és úgy néz ki, ez alól is kihúzza magát. Annyira érezteti, hogy ő más. Hát tényleg az.
Egyébként elkészült az augusztusi beosztás. Sok beosztósdi és megint minden hétvégét végigmelózok, a kötelező 1 vasárnapon kívűl.
Mindegy. A forma 1-et most letudom, Dóri már egész jól dolgozik, így jövő héttől elengedem a pórázát és akkor van egy állandó 7-esünk.

Megint kaptam megjegyzéseket az életmódommal kapcsolatban. Mondván, el fogok fogyni ha ennyit futok, nomeg nem is kell nekem fogynom. Mondtam nekik, hogy nem árt az a kis futás és igenis kell. Mai busz utáni futásomnál is lejebb csúszott a naci. Jó látni az eredményt. :) De még nincs lazítás. Lazítás... "Majd 40 év munka után." by I(nagyi).

Mától indul a hosszú hétvégés Kisköre. Amin idén nem leszek ott. Nem is baj talán. Habár a srácokkal jól kijövök, vannak momentumok amiket nem díjazok. A program mára bebaszás lesz kegyetlenül, aztán 2 nap kiheverés. Asszem most nem is kéne ez a szememnek. Pláne Ancsával. Bruááá...

Döggg. Még mindig elemzek. És az a szar, hogy elkezdtem agyalni, hogy miért kereshet engem a Rendőrség... Bazzeg. Körözés. Majd adok én neked körözést! Jelzem, hogy féljél, mert ez bosszút követel!
(Egyébként grat, mert kurvanagy ötlet volt.)
A szöveget ki ne dobd!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat