Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csacska angyal meg bizbaz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csacska angyal meg bizbaz

Annyiraaaaaaaaa, de anyiraaaaaaaaaa izgis volt mai napom, hogy egyszer csak arra kaptam fel a fejem jog órán, hogy mintha az orromhoz ért volna a tollam hegye... Odafordulok Barbihoz, hogy tollas-e az orrom... Szerintetek? (Csak a hátam, mi?) Nekem a véremben van, hogy égessem magam? :) Aztán persze ment a dörzsi ezerrel... :) Legalább felébredtem. Nem szokott velem előfordulni, de még a vonaton is majdnem elaludtam, pedig 10 órát aludtam az éjjel...
Hazaérve látom, hogy anyu alszik. Oké, laposkúszás az íróasztalhoz. Telefon elnémítása stb. Odaérvén látom, hogy valami igen exotikus lap hever a kupac közepén. Megérkezett a legújabb quelle magazin és volt hozzá valami ínyencség. Pornó plusz. Áááá. Ilyen kis vackokkal, kiegészítőkkel, rezgős partvisnyelekkel meg ... Nem is értem. Anyu nagyon kis mókás hangulatában volt.
Szegény arany tündér malac kis kukim. (A kutyámról beszélek.) Szerelmes. Egy szerelmi háromszög kellős közepén van. A szomszédban lakó igen délceg Németjuhász Rudi barátja benőzött. Igen ám, csakhogy a kisasszony kivette hálóját kisfiamra. Az a kis tapasztalatlan butus meg beleesett. Egész nap a kertkapunál dekkol és nézi a másik kettő nászát. Mert Rudi pajti bekeményített ám! Megmutatja ki a legény a gáton. Csak azt nem tudja, hogy az én kicsi fiam jól verekszik. Én meg a konyhaablakból öntöm belé a lelket.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat