Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-28

Boldog Szülinapot Apuuuuuuu!!!!
:***
Én apukám, enyém.
53.
Belül 7 és fél.
:D

Szabadnapom volt. És nem írtam. Pörögtem.
Lássuk a pénteket...
Bejelentkeztem dokihoz. Vakon. De beletrafáltam. Bementem és meséltem, hogy én csak átjelentkezni jöttem. "Van valamilyen panasza? Írjak fel esetleg hashajtót? A fiatal hölgyek ezt szokták." Neeeeem. :D Szimpi az ürge. Meg is beszélgettük, hogy milyen veszélyeknek vagyok kitéve, mint pölö az öröklődő cukorbetegség, nameg azt is elárultam, hogy a szívverésemmel szoktam ráhozni a dokikra a frászt. Adott egy beutalót EKG-ra. Na majd ha lesz egy hétköznapi szabadnapom. Aztán hazajövet. Aztán kimenetel Barbi elé. Barbi elhozatala hozzánk. Aztán újabb felkerekedés. Westend. Nadrág- és kábelvásárlás, aztán egy kis pofanyúzás, hogy otthonhagytam a karórám (néhány belső fakk, miegymás) és aztán Zsuzsival való tali és mozizás. Spanom csaja. Nem rossz. Csak ne hasonlítana Tank annyira Csabára a rec menedzserre. :D
Na de itt még nem volt vége. Képes voltam még este 9-kor beugrani a nagyszülőkhöz. Nagyapám már picit fáradt is lehetett, mert ingerültkedett ott nekem. Kedvenc mozzanatok megint megvoltak. A legjobb az volt, amikor elkezdtek egyes szám 3. személyben beszélni rólam: "Nem olyan hülye ez." Kedvem lett volna gyp-s arccal jelentkezni, hogy "Itt vagyok." De nem öntöttem olajat arra a kibaszerencsétlen tűzre. Hazajövetel. Yeah...
Tegnap meg bevállaltam a gép formázását és újrarakását. Bruááá volt már a vége felé. De most már csak Bogyószutyok van rajta. Áááá, ne bááántsss... Elég volt a tegnapi szembekönyöklés. :P Na nem besértődni. Nem lettem monoklis.
Bunyóztunk egy picit. És volt egy rossz mozzanat. :D 1 centinek köszönhetem, hogy van jobb szemem. :P Harci sebesülés. Növeli az eszmei értékemet.

Nem akarok dolgozni menniiiiii... Pedig ma nem lesz szar nap. Csak épp lovagom nem lesz ott értem. Haza kellett mennie. Megint el kell búcsúzni valakitől.


Változnak a viszonyok. És nem érzem, hogy miattam változnának.
Az utóbbi időben egyre inkább azt veszem észre, hogy nem tudok úgy igazán beszélgetni azokkal akik olvassák a naplóm. És itt elérkeztünk a megszokott napló-problémámhoz. Elolvassák, hogy mi van velem és aztán ezzel le vagyok zárva. Pedig nem írok le mindent. Pont ezért. De itt látszik, hogy ki mennyire veszi a fáradtságot a kérdésre. Elszomorító. De a legelszomorítóbb az, amikor kérdés nélkül is belekezdek valamibe és azt kell hogy észrevegyem, hogy kábé leszarja és amint leviszem a hangsúlyt, belekezd egy saját sztoriba. Volt már, hogy valakit leépítettem emiatt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat