Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-09-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-09-18

Kezd a tököm kilenni ezzel a héttel. Kíváncsi vagyok, milyen beosztást hoz össze nekem Koko a jövő hétre... Mindenesetre a hátralévő 11 napra nekem még elvileg 4 szabadnapom van. Möglátjuk.

Lehet kimegyek Angliába. Na mit szóltok? Szinte látom a meglepettséget és egy kis értetlenséget az arcotokon. :P Nem kombinálni! Nincs min. Ott a "lehet" szó. Nameg ebben a történetben nem én vagyok a lényeg, hanem pasi. Mert ő kimegy, az már kezd tuti lenni. Viszont én meg szeretnék "kiruccanni" és mivel Anglia egy frankó lehetőség lenne erre, vele mennék. Na nem dolgozni! Még mindig otthoncentrikus vagyok. :) Belekóstolni. Möglátjuk. Ezt is.

Ma jó kislány voltam. Beugrottam nagyszülőkhöz, okosakat mondtam és felnőttként viselkedtem, felhívtam apukámat és megbeszéltem vele egy holnapi autós vásárlást. Ma nem lehet rám panasz.
Max Brunó elégedetlenkedett. :D Du-s volt ma, aztán 2-kor összefutottunk a -1-en, a liftnél. (Hol máshol.) Sajnálkozott, hogy ma is csak 1 órát lehet "velem", de aztán amikor beszálltam mellé a liftbe, akkor megjegyezte, hogy milyen boldogság neki, hogy legalább velem liftezhet. Megnyomtam a 9-et, ő meg a 0-át. "Élvezd ki ezt az 5 másodpercet!" "Jajj, de gonosz vagy. Mindig." Nem is igaz.

-Ééééédeseeeem!
-Mondjad Pityu!
-Hogy vagy édesem? Ma olyan szótlan vagy.
-Jól. Nincs semmi. (És repítettem egy kedves mosolyt.)
Bírom a kis manót. Duracell nyuszi.
Jajj, hát azért azt még beszúrom ide, amit ma beszólt Gabinak. (Tudni kell róla, hogy mindenkinek udvarol, de ez egy poén nála. Nomeg nem teljesen százas, de így szeretjük.)
Naszal, délben lejött Gabi a raktárba és amíg a törölközőket számolta, Pityu végigfutott rajta szemmel, majd ilyet szólt, hogy "Olyan erotikus a surranód Gabikám!" (Most kaptak a csajok kismamacipőket.) :D Gabi picit megakadt a számolásban és rám nézett, hogy jól hallotta-e. Tekintve, hogy fülig érő szájjal vigyorogtam, jött is a tőle elvárt "Mivanbazdmeg?" Pityu visszajátszotta és veszettül röhögtünk mindhárman.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat