Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-04-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-04-30

Pásztor (hím)gyerekek szervezettségi mutatója valami gyalázatos. Ma nagy nap van ugye, erre úgy kell őket levadászni (Csanád kivételével, mert benne túlbuzog a tettvágy, de ez sem normális, majd még elmondom miért), hogy tartsanak velem Critical Mass-re úgy, hogy a seggük alá tolok egy fasza bringát. Haladjunk felülről lefelé. Én már erre izgulok 2 hete, körlevelet írtam a pisiseknek, napi örömtáncot jártam a cangám körül, stb... Zoz jelezte a részvételét, mire én előzékenyen megkérdeztem, hogy van-e bringája (tavaly tőlünk vitt bringát), van hát persze, egyből 3 is. Tudtam, hogy megint hülye, de ráhagytam. Csanád idén beállt szervezőnek. Amikor ezt megtudtam, majdnem elsírtam magam. Felderengett előttem ama tavalyi pillanat, amikor az egyik zöld lámpás startnál a Szent István körúton kivágott egyenesen bele az autóforgalomba (miközben mindenki jobba fordult és miközben egy szervező srác vadul kalimpált neki, hogy arra neeeeee). Szóval, most azt gondolja, hogy ő a minden titkok tudója és ennek megfelelően viselkedik. Beközölte nekem, hogy mi lesz a menetrend (mert ugye nem nézni ki belőlem, hogy el tudok olvasni egy 4-5 soros plakátot) hívjam fel bármikor, ha kérdésem van. Tekintve, hogy nem nemzetközi konferenciára készülünk, mondtam neki hogy olyan sok megválaszolatlan kérdésem nincs. De ha majd végzünk, csörögjek rá. Igenis, értettem uram! Dénes cseszett válaszolni a körlevelemre, mint megtudtam, visszamegy bulizni Gyöngyösre. Muki lelkesedést mutatott, majd amikor ma reggel ismét mondtam neki, hogy ma lenne az eksön, a lelkesedés eltűnt. Időközben kiderült, hogy Zoz 3 bringája valójában csak Csanád egy szem bmx-e, amin baromi röhejes elképzelni a 2 méteres kölköt. Szóval ha az ifiúr méltóztatik felvenni velem a kapcsolatot, akkor talán méltóztatok neki adni egy bringát. Egyébként meg kapja be, mert kezdi azt hinni, hogy mindenkit ő rántott ki a seggéből. Csanád szólt is nekem, hogy figyeljek rá, mert túl laza. Ha már Csanád szól emiatt...
Tegnap véletlenül majdnem részt vettem a ZP-ben a Csík zenekar (♥) koncertjén. Ehhez csak annyi kellett volna, hogy várjak rájuk 3 órát. De hideg volt és éhes voltam, viszont szomjas már nem. :D Jött egy hirtelen ötletem a tegnap délelötti ámokfutásom után, hogy ki kéne kapcsolni az agyam, menjünk már el oda borozni, mert ital akció volt. Megvártam embert a dolgozója előtt és átmentünk borozni, közben elkezdett a zenekar hangolni, én meg oda voltam és vissza, hogy juhúúú Csík lesz ma este, dejódejó. Aztán eltűntek. A gyomrunk meg hát nem volt elégedett, így elmentünk a Karinthy-n lévő kínaiba kajálni, ahol megfogant agyamban az ördögi terv, hogy pálcikákkal fogok rizst enni. Tök buli! Visszafelé már kilométeres sor volt és zene sehol, szóval hazaandalogtunk a sikátorokban. :)
A délelőtt meg rohanással telt. Egyik interjúról a másikra. Hihetetlen, hogy hány helyen megfordultam már.
Csütörtökön pedig kipróbálhattam, hogy milyen angol kérdésekre németül válaszolni. Fárasztó. Lassan már semmin nem lepődöm meg.

Úgy kell nekem ez a mai nap, mint egy falat kenyér.


...
Azért érdemes lett volna időpontokkal rögzítenem a családi részvétel alakulását. :D
A végén jött Eszti, Duci, Muki meg én, Csanád meg ugye szervezőként. Rögtön a startnál elkaptuk a zuhét, de hát ennek így kellett történnie. :D Majd becsatlakoztunk a hangfalas járgányhoz Eszti nagy örömére. Majd Ducinak leszakadt a váltója, de ez őt nem zavarta. Láttunk fasza bringákat meg pár elmebeteget is, meg a hangfalas járgány felborulását. A végén meg beültünk a városligeti sörsátorba Eszti kolléganőihez sörözni. Hogy azok mekkora idióták! A szó negatív értelmében. És ezek tanítanak. Nem csoda, hogy annyi segghülye tini van. Élből rászállt az egyik a pólómra (hímzett nagy magyarországos turulos) és 10 másodperc sem kellett neki, mire lecigányozta Esztit, mire Eszti lezsidózta, az meg csak röhögött, hogy ja ő az. Ettől eltekintve egyébként baresz volt, de érdekes, hogy idén nem voltunk annyian, mint tavaly. Sajnos lehet, hogy ez volt az utolsó, mert Tarlós keresztbe akar tenni a CM-nek és el akarja lehetetleníteni az ilyen jellegű felvonulásokat horribilis összegek kitűzésével.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat