Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
... és befutottam. Vizet!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
... és befutottam. Vizet!!!

Vasárnap:
Reggel arra ébredtem, hogy anyám becipeli az ágyamba Bocit, mondván, hogy fáj a lába, vígasztaljam egy kicsit. Óh, babám, gyere a mamihoz! Elárasztottam hatalmas szívem mérhetetlen szeretet-kapacitásával. 5 percig bírta, aztán inkább elaludt. Ekkor jobbnak láttam, ha kiosonok. Úgy másfél óra múlva méltóztatott az ifiúr feltápászkodni, amikor is kiszúrtam, hogy 10-20 apró vércsepp éktelenkedik csodálatos világoskék lepedőmön. Na ne!!! (Mielött fantáziadús pajtáskáim másra asszociálnának, közölném, hogy nem én voltam.) Már megint valaki megagyalta a macskámat.
Délelött megnéztem egyik nagy kedvencemet, "A Lé meg a Lola"-t és ráeszméltem, hogy muszály megszereznem a zenéjét. "I wish I was a haunter..." Persze sehol nem találom.
Délután végül tanultam egy kicsit, miután sikeresen előhalásztuk öcsém ágya alól a földrajz atlaszt. Van elképzelésetek arról, hogy mi mindent rejt egy kamasz srác ágya? Jujj!
Este meg megtudtam, hogy meg fog halni KYRA férje és totál kiborultam. Eddig csak TrancsírA-nak kellett valakit felhajtanom, most már KYRA-nak is kell. Nem is értem. Hiszen olyan kis ímádnivalóak, mégsem kellennek senkinek. Összeházasítani meg nem fogom őket, nem lesz itt semmi vérfertőzés!

Hétfő:
(Gollam szituációs játékot játszom.) Elbújtam. Hihihihiiiiiiiii. Úgysem találtok meg. Én meg majd itt, a wc mögött megvárom, amíg letelik ez a nap... Majd biztos hagyom magam bebüdizni, mi? Egy frászt!
BOLDOG HÚSVÉTOT MINDENKINEK!!! Csajok! Együttérzésem. Büdös vagyok, vagy mi. Srácok! Holnap visszakapjátok! Heheheheee.
Reggeli alatt azt hallgathattam, hogy: "Ez a tetves vízmű is pont most zárta el a vizet!" "Qrva anyjukat!" Meg ilyenek... Gyorsan felmértem a helyzetet. Anyu dühös. Gyagyás Zoz persze rögtön rákontráz és nekiáll pánikot kelteni. Na elég. Gondoltam gyorsan lezárom a katasztrófahelyzetet: "Csak hogy megnyugtassalak benneteket, elárulom, hogy a wc tartályban még van víz, úgyhogy nem halunk meg."
Öcsém elkotródott időközben a haverjával locsolkodni. Persze vadidegenekhez. Hogy ennek mekkora pofája van! (Hehe, lesz kitől lejmolni. Nem is, én nem teszek ilyet.) Ez mondjuk elég veszélyes játék. Tavaly is valaki légpuskával fogadta őket.
Mókuslekvárom meg lebetegedett. Így lesz kifogása, hogy miért nem megy el locsolkodni. Utálja az egészet. Megértem. Én is utálnám.
Este aztán levágtam öcsém haját és ő is az enyémből 3 centit. De még most sem érzem úgy, hogy kibírnék egy napot is kibontott hajjal. Pedig jó is az, sokat takar. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat