Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-02-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-02-28

Vazzeg, mintha direkt a pofámba dörgölné, hogy ő milyen messze jár hozzám képest. ??? Mingyárt elpityeredem. Hülye. Mindegy.
Asszem ma már nyugodtan elmondhatom magamról, hogy teljes egészében beosztós diszpécser voltam. Hozzánőtt a fülemhez a 4 telefon (nagyon frankó amikor mindegyiken más miatt basztatnak és sürgetnek), ujjaimhoz a billentyűzet meg az egér, a seggemhez meg a forgószék. És mindeközben körbebástyáztam magam papírokkal. De teljesítettem is a küldetést. Ezért is vagyok én a bolygó kapitánya és nem a gólem. Mindezek mellett megkaptam a főnöktől, hogy milyen rámenős lettem. ??? Hiszen én csak egy szerény ibolya vagyok, aki megbújik a fűszálak között és abban reménykedik, hogy átvészel egy idényt anélkül, hogy kutyaszar landolna a füle tövén. :D Egyébként már mondták mások is, hogy kinyílt a csipám. Nem nehéz rájönni, hogy miért... Nincs már akitől függenék. Bár eddig sem függtem tőle.
Néha szar, hogy publikus a naplóm. Nem mindig jó, ha visszajelzést kapok. Nem azért, mert negatívak lennének, mert szerencsére nem, hanem ha leírtam, lezártam és nincs mit boncolgatni rajta.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat