Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2005. június 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2005. június 2.

Június 1:

The age of love...... thank you!

Fire!!!!!!!!!

In a midnight hour...more, more, more

Let me be your Valentine....

...endless summer! Here we go again! Love is in the air! Partypeople!

Move your ass!

Semmi gond, minden rendben, csak zenét hallgatok. Végre kezd jó kedvem lenni. Megírtam ma a jog-ot. Miután tavaly is vágtam a témát, mint bálna farka az iszapot, mégis épphogy átcsússzantam, most nem mertem a véletlenre bízni magam és beleástam magam a témába. Ha ez nem lesz 5-ös, tökön döföm magam. Ennek örömére aztán a vizsga után elmentem i.v. csekkért. Szépen ünnepelek. :P Be is fizettem, le is adtam indexem, hadd véssék bele a kapát, jól mutat majd mellette az 5-ös. :D Aztán go home! Vagyis csak írány home. A vonaton megint a csodájára jártam, hogy milyen fura emberek élnek. Már messziről hallom, hogy valahol a hátam mögött két ember igen csúnyán vitatkozik. Azt hittem, az etnikum jeles képviselői, de mikor hátrafordultam, döbbenten láttam, hogy egy idős házaspár. Húztam előre a vonat elejébe, odáig csak nem másznak el. De! És hova ülnek, ha nem mögém. Volt mit hallgatnom. A néni elment a kukához, amíg a bácsi leült és valami olyasmit mormolt, hogy: "Hogy dögölnél meg!" Azt hittem, rosszul hallok. Aztán a néni elkezdte hajkurászni a vonatvezetőt, hogy melyik ajtónál fog kijönni a lépcső. A vezető helyett, viszont csak a kallert találta meg. Szegény Lajos, már kicsit fáradt volt, és alig ült ki a fejére a "tököm kivan"-arckifejezés: "Elvileg mindenhol." "Elvileg!"-hápogott az öreglány, aztán előásta valahonnan a vezetőt. "Minden ajtónál kijön a lépcső." A néni visszamegy a bácsi mellé: "Látod, mondtam én, hogy a vezetők műveltebbek, mint a kalauzok." Szerencséjük, hogy Lajos ezt nem hallotta. Pedig, igenis jó arcok a kallerok! "Jó utat, meg ilyeneket! Ne káromkodjunk!" :D
Aztán tovább folytatta a nyanya: "Ha nem jön ki a lépcső, inkább ne is indítsák ezeket a vonatokat." Ez egyre jobb, vazze! Akkor ugráljál a leprás, szutyokvonatról, aminek a szagát hamarabb megérzem, mint hogy meglátnám a kanyarban. Nem értem azokat az embereket, akik nem veszik észre, hogy jó dolguk van és még többre vágynak.
Hehehe, pénteken megyek úszizni! Már olyan rég voltam. Lekváromnak jutott eszébe és máris szervezésbe kezdett. Bár messze még a vizsgaidőszak vége, nem fog megártani egy kis ökörködés meg fuldoklás. Nem az én részemről, természetesen. Halak volnék!
Hja, egyébként idebigyesszteném, hogy net az nincs a szélvihar miatt. (Gondolom én.) Mert ha megint Zoz töltött le valamit, ami elcseszte, én ölök!!!
-Mi a vámpírok kedvenc sportja?
-A véraláfutás.
Szóval vigyázz apafej!

Találtam egy jó kis cikket a Mobilkorban. "Mutasd a háterred, megmondom, ki vagy!" Ha valakit érdekel, írja meg, milyen a háterre és megkapja magához a használati utasítást. :)
A rám vonatkozó:
"Az aranyos háttérképek rajongói (rajzfilmfigura, állatka, vicces képek stb.) infantilis lelkűek. Bármilyen korúak, valójában még nem nőttek fel, legszívesebben még mindig legóznának vagy babáznának, és visszasírják a gyermekkor gondtalan időszakát. Bármikor kaphatóak a poénkodásra, optimistán szemlélik a világot, és gyermeki ártatlansággal bíznak abban, hogy egyszer minden jóra fordul."
:D
A háttérképem? Egyik lábát feltartó, sarokba pisilő kutya.
És én nem babáztam! De a legó bármikor jöhet!!! ;)

Ma: Zoz megcsinálja. De honnan az intuíció? Mindegy.
Nem betesz drága anyám? De. Csak betenne, ha lenne mit. Ez ízetlen volt. Szóval megint el akarta rontani a pasizós napomat. "Önéletrajz, önéletrajz!"-csipog a lelkem. Lesz@rom. Holnap nem! Úszás storno. Megoldjuk. Kreatív team vagyunk. Majd megy a brainstorming meg mindenféle "most mondd meg, mi a túrót csináljunk"...
Valamit el akartam mesélni, de a klimax hatása alá kerültem... Majd eszembe jut. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat