Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csak komolyan...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csak komolyan...

BEVÉGEZTETETT!!!!!!!!!!!!!!
Nincs több genya vizsga!!!!!!!!!!! Egy darabig. Az átlagom nem igazán fényes, mondhatni tojtam erre a félévre. Hagyjuk a francba, ez senkit sem érdekel! Engem sem.
Úgy döntöttem, hogy a mai naplót ökörködéssel fogom megtölteni.


A kikötöi csapos egy meglehetösen furcsa kinézetü vendégre lesz figyelmes: a kalóz egyik lába fából van, az egyik kézfeje helyén egy kampó díszeleg, s az egyik szemét kendö takarja. A csapos megszólítja az illetöt: -Mi történt a lábával? -A nyílt tengeren hajóztunk, kedvem támadt úszni egyet, de arra jött egy nagy cápa, és leharapta a lábamat. -És a keze? -Egy csatában levágták. -Hát a szemével mi történt? -Az egyik kikötöben bámultam a sirályokat, és az egyik pont belecsinált a szemembe. -És ettöl vakult meg? -Nem. Csak az a helyzet, hogy éppen aznap kezdtem el hordani a kampót...

Az ajándék: Egy fiú ajándékot szeretett volna vásárolni a kedvese születésnapjára. Mivel még csak rövid ideje jártak együtt, hosszas fontolgatás után úgy döntött, hogy egy pár kesztyü lenne a legmegfelelöbb ajándék: romantikus, de nem túl személyes. A kedvese húga elkísérte a fiút az áruházba, ahol ö is vett magának egy bugyit. Csomagolás közben azonban az eladó összekeverte a ruhadarabokat, és a húgé lett a kesztyü, a kedvesé pedig a bugyi. A fiú föl sem bontotta a csomagot, hanem egy levél kiséretében elküldte a kedvesének. Ime a levél: Azért választottam ezt, mert úgy vettem észre, hogy nem szoktál ilyet viselni, amikor esténként találkozunk. Ha a húgod nem lett volna velem, a hosszú gombosat választottam volna - de ö is rövidet visel, amit könnyebb levenni. Ez az árnyalat nagyon kényes, de az eladóhölgy megmutatta a sajátját, amit az elmúlt három héten viselt, és még alig volt piszkos. Felpróbáltattam vele a tiédet, és igazán jól nézett ki benne. Bárcsak ott lehetnék veled, hogy én adjam rád elsönek - de nem kétséges, hogy más kezek is érinteni fogják, mielött találkozunk... Amikor leveszed, ne felejts el egy kicsit belefújni, mielött elteszed, mert a hordástól természetszerüleg egy kicsit nedves lesz. Gondolj arra, hányszor fogom megcsókolni az elkövetkezendö hónapokban! Remélem pénteken is rajtad lesz! Szeretettel: Roland U.i.: A legutolsó divat szerint vissza kell hajtani, hogy kilátsszon egy kis ször.

Két idösebb férfi találkozik az utcán. Azt mondja az egyik: -Képzeld, megújult a szexuális életem. -Hogyan? -Vettem egy gázálarcot, azt szeretkezés elött ráhúzom az asszony fejére. Elöször is így megszépül. Másodszor, ha elzárom a levegöt, úgy mozog, mint 20 évvel ezelött.

A cowboyok iszogatnak a kocsmapultnál. Egyszer csak berúgja az ajtót egy kistermetü legény, és harsányan beüvölt: -Ki festette kékre a lovamat? Mire feláll egy hatalmas, vállas cowboy és odalép hozzá: -Én voltam. Akarsz valamit? A kicsi hátrál egy lépést: -O... Csak azt szeretném mondani, hogy már szárad, lehet lakkozni.

A ló szalad az erdön keresztül, megtámadja egy farkas. A ló hátrahököl és így szól: -Farkas koma, most az egyszer ne bánts, fontos üzenetet viszek az önkormányzatba, nagyon hasznos lesz az egész erdönek, neked is! -Hol van az üzenet?-kérdi a farkas. -Fel van írva a jobb hátsó patámra-mondja a ló. A farkas hátraüget, a ló felemeli a jobb hátsó patáját. Fejbe rúgja a farkast. A farkas elájul, a ló boldogan elrohan. Vagy egy óra múlva a farkas magához tér, megrázza a fejét és így szól: -Ugy kell nekem! Mi az istent játszom meg magam,mikor nem is tudok olvasni.


-Anyu, már elmúltam 14 éves. Most már lakkozhatom a körmömet? -Nem!
-De legalább a szememet kifesthetem? -Azt sem, Pistike!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat