Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Átvettem

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Átvettem

Diploma a "kézben".
Én a gép elött.
Papucs otthon segédkezik.
Apu elérzékenyül.
Zoz elkésik az infóval.
De mindegy is.

Volt pénteken bankettünk. Hát bánhatják akik nem jöttek. Írtó jó volt. Rengeteget nevettünk. :D Közben összedobtuk a búcsúbeszédet, ettünk egy jót és ittunk korlátlanul. Na nem kell a lerészegedésre gondolni! Nem voltak rövidek. Max bor és sör.
Majdan tegnap a Műegyetem aulájában sor került a diplomaosztóra, amin sajnos csak Papucs volt velem, de ő aztán teljes mellszélességgel (nem belemagyarázni mindenfélét). Apjuk állati jól nézett ki az öltönyében! Majdnem letámadtam. De aztán mégsem. Maradtam a hencegésnél. :) (Hazafelé menet mindketten feketében úgy néztünk ki mint két halálosztó maffiatag. :D) Na de az igazán fontos, hogy megkaptam évkönyvvel mindennel. Hogy őszinte legyek nem egy szép okmány, de az eszmei értéke nagyon magas (az a sok rohadt görcsölés). Most hogy vége a fősulinak, máris halványulnak a rossz emlékek és már hiányoznak az arcok. Évfolyamtársakból kollégák lettünk. :)

Holnaptól meg megint meló. Na meg a költözés is. Nincs pihi. Ez a nyár nagy váltás az életemben.

Nem akarom a dógozóóóót... Most jöttem bele az ünneplésbe... Bort valaki? :D Van még pezsgő is valahol...

Kíváncsi vagyok, holnap fognak-e basztatni. Tudniillik Vuk kavar a hátam mögött. Röviden és tömören az a gondom, hogy azt hiszik rólam, hogy mivel én vagyok a legfrissebb kolléga (mit számít az a majdnem 1 év, amit lehúztam már náluk), engem kell elővenni ha valami gebasz van. Kokó pénteken kiselőadást tartott nekem a raktár rendjéről. Mondván, Györgyi (a raktáros) szerint mindig akkor keletkezik hiány, amikor ő szabin van. Milyen érdekes, hogy nekem meg mindig azt mondja, hogy én vagyok az egyetlen, akire rá meri bízni a raktárat. Szóval folyamatosan nekem címezik a panaszaikat. Pedig ha a vezetőség látná, amit néha én látok, nem hinném, hogy engem vonnának felelősségre. Csak én nem köpködök. De ha ez így megy tovább, fel veszem én is a szarháziskodó magatartást és kinyitom a pofám. Attól kezdve nem leszek kedvenc.

Ehhe... Szal kinek tölthetek?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat