Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-12-09

Gyönyörű idő van. Kéne kószálni a városban. Lenne is dolgom. Csak egyedül nem visz rá a lélek. Holnaptól pedig megint a mókuskerék... De addig is nézem, ahogy a szobába besütő napsugár visszaverődik az ágy lábán és narancssárgába vonja a szőnyeget. :)
Még egy bögre mézesteát?

Tegnap nosztalgiáztam. Kaptam egy emilt a fesztiválszervező honlaptól, hogy beindult a Sound kívánsággépe... Adtam néhány ötletet. ;) Na persze ezek után megint elkalandoztam a youtube-on és olyan kommenteket találtam 1-2 videó alatt, hogy visszasírtam azt a napot. :) Már lehet bérleteket venni. Korlátozott számban. Nem hiszem, hogy bérletet veszek. Ahhoz Aligán/Világoson kéne dekkolnom és nem hiszem, hogy Nagyiék értékelnék ahogy reggel hazaesnék néhány óra alvásra, aztán húznék vissza. :P Így most várom, hogy legyen valami a napi programokról (amire még várhatok egy darabig), aztán ha megvan a hőn áhított nap, ráugrok a jegy(ek)re. Mindenesetre már tudom, hogy mikor leszek a nyáron szabin. :D

Karácsony. El kéne kezdeni készülődni. Bár magamhoz képest már előrehaladott állapotban vagyok. Elkezdtem a fejtörést. Háhháá! :D Na szal a kicsiknek már megvan az ötlet. Már csak egy valag pénz kell hozzá. Fakk! Apuékat le kéne támadnom, hogy adjanak tippet, bár felesleges lenne, mert úgy is azt mondanák, hogy "ne költsd ránk a pénzt". Na ja, aztán átnyújtanak megint valami méregdrágát. Szeretnék valami olyat adni, amire szükségük van. ("3 kiló darált hús és 20 kiló krumpli.") :P Na szal igen. Nagyiéknak pedig megint kreatív ajándékot szeretnék adni. 2 dolgon agyalok. Az egyikhez kéne Zoz is, mert 3 dimenziós unocis emlék lenne, a másikhoz meg anyagokat kell vennem. Zoz megint olyan eset, mint apuék. Reménytelen. :P A csajoknak még csak körvonalazódik, olyan lesz, hogy meglátom és megszerzem. :) Jó esetben. :P Pasival nem lesz sok gondom. Vele lehet beszélni. Őt meg tudom győzni. Meg vannak hozzá az eszközök. :D Na aztán ha Gyurci szakít rám időt, akkor neki ki kell agyalnom valami faszásat.

Filmeztem. Most ilyen napokat tartok. Silent Hill: egy nagy rakás szar. Ébredés: nagyon jó, de még jobbat lehetett volna kihozni a sztoriból, ha kivonjuk belőle a hollywood-i szirupot.
És minden idők legjobb sorozata még mindig a Harmadik Műszak!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat