Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2007-10-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2007-10-22

"Gondold azt, hogy élvezem
nekem ez is nagy dolog"
/Vincze Lilla/

Jejzus, miket találtam... Emlékszem 6-7 évesen mindig azért nyivákoltam, hogy "tedd be a Lilláááát" és amint egyedül hagytak otthon, rögtön rohantam a hifihez és miközben betettem a fehér színű kazettát (:D) azért fohászkodtam, hogy lejátsza, mert nem tudtam hogyan lehet átállítani a hifit rádióról kazira. Kivülről fújom az összes Napoleon Boulevard számot pedig rég volt már az a 6-7 éves kiscsaj.

Ne beszéljünk a munkáról. Beszéljünk inkább a ... Nem tudom. Valaki dobjon föl egy témát és írok arról.

Lehet, hogy elhamarkodtam? :D Ezt a piszkos fantáziát...

Ehheee...
Beszéljünk a bűnről, a kísértésről, a mámorról és a függőségről!

1. 2 ember kell hozzá. Persze megy az a másik nélkül is. Na de ugyanolyan jó is? Nem hinném. Igazán csak az érezheti a különbséget, akinek van viszonyítása alapja. Akinek megvan vagy megvolt a másik. Aztán persze mindenki életében vannak olyan napok, amikor nincs ott a másik és akkor kisebb poklok pokla, de igazán nem is ez a lényeg. Csak kell. Még azoknak is, akiknek nem kéne hogy kelljen. "Ezek a mai fiatalok" belevágnak. Azt hiszik a tapasztalat egy számmal kifejezhető valami. Talán lesz olyan mázlijuk, hogy ráébrednek nem attól függ, hogy hánnyal és hányszor, hanem kivel és meddig. Vagy valami ilyesmi. Én így gondolom.

2. Szeretem, ha krémes belül. Ha nem az a nagyon kemény. Ne kelljen harapni, csak olvadjon szét. Nem számít, hogy mennyit. Ha egyszer a szádba vetted, még többre vágysz. Mindegy, hogy fekete vagy fehér, csak legyen belőle bőven és bármikor elővehesd.

Nagyban ihlek, erre becsipog nekem a skype. Megörülök, hogy biztos Bary lesz az, mert csak vele diskurálok skype-on. Kicsit meglepődtem, amikor egy mohammed nevezetű krapek angolul megdícsérte a nevem. Hát ha már ott volt, megkérdeztem tőle, hogy ő mégis ki és honnan és miért beszélget velem és végül jól eldumáltam vele az időt. Mint kiderült egy Franciaországban élő 28 éves doki, aki egyszer szívesen ellátogatna piciny hazánkba. Jó idegenforgalmis módjára meséltem neki, hogy milyen Pest. Na meg hogy ne érje meglepetés az árnyoldalakról is ejtettem szót. Na és akkor kiderült, hogy szállodás vagyok és ráadásul egy francia cégnél. Itt jött az, hogy mennyit melózunk és hogy a munkahelyünk sosem zár be. Stb-stb... Mindenesetre szimpi az ürge. A dumcsi végén megkérdezte, hogy felvehet-e a listára és igent mondtam. Nem mindennap beszélek bordeaux-i szülészekkel...

Na már megint kezdik a balfaszok... Hajrá magyar! Vállj a világ szégyenévé!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat