Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Boá

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Boá

Hehh... Egyes emberektől már megintcsak BOÁÁÁ!
De legalább a zene jó. Szeretitek Kosheent? Wish! Jó kis drum and bass, gitártépéssel!!!
Címsorhoz csak annyit tennék hozá, hogy egyesek továbbra sem veszik észre magukat és nyomják a farokságokat minden tapintat nélkül, mások meg szemetek és átb@sszák, akit csak tudnak. Ennyi. Kérdésekre nem válaszolok. Bár a hülyék úgysem veszik észre magukat.
Hazaértem a nyelvvizsga írásbelijéről. Mégsem vagyok olyan szar. Vagy mázlim van. :P Azt hittem németből csak azért lett meg a szakmai nyelvvizsgám, mert németül szenvedtem végig a gimit, de az angolt viszont szeretem és ez előny! Hétfőn megyek szóbelizni. Ehh, az lesz a kemény menet. Mindjárt húzok is tanulni.
Kezdem látni az alagút végét. Ezt onnan vettem észre, hogy ma mikor hazaértem megint egy év után elkezdett vérezni az orrom. Szóval kimerültem. De már nincs sok. Csak szóbeli, 2 szigorlat, meg a szakdogám ratifikálása. Mert ez bizony eddig még nem jött össze. "Kedves" Nagy Éva tanárnővel tele van a faszom. Másodszorra is visszadobta a címem. Pedig ezt a másodikat ő találta ki. Tiszta hülye. És még szemét is hozzá. Amint megtudtam, hogy mit csinált, rögtön rohantam volna hozzá, de letagadtatta magát és bebaszta az orrom elött az ajtót. Aki hülye az is marad. Állítólag rossz kedve volt. Hmmm. És még engem baszkuráltak a tanszéken, hogy miért nem a fogadóóráján megyek hozzá. Talán azért, mert egy héten csak 2-szer 1 óra erejéig van fogadóórája és én az egyiken szóbelizem angolból. Persze ez rajtam kívül megint senkit nem érdekel ott. A többiek már leadták a vázlatot is, míg én még sehol nem vagyok. Fakk!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat