Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
...csitt...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
...csitt...

Szünet van. Egyedül vagyok. Végre valahára. Szóval lassan neki kellene állnom emilekkel bombázni a szállodákat. Vagy inkább telefonáljak? Nem. Írok. Semmi kedvem hozzá. De a házi dogákhoz még kevesebb van. Úgyhogy elöbb emilezek.
Tegnap egész nap cyvyt fárasztottam. Voltunk az Állatkertben. :D Jaja, meglátogattuk a rokonokat. Bár igazából nem voltunk teljesen elégedettek. Sehol egy T-rex, vagy egy snoopy... Nem baj, láttunk tevét, meg cicusokat, meg majmot... :P Aztán azzal foglalatoskodtunk, hogy ki tud fárasztóbb filmet ajánlani a másiknak. Bevallom, ő nyert. Horrorra Akadva 3 - Magyar Vándor 0:1.
Közben Zoz újfent bepánikolt. Mondtam én, hogy abból semmi jó nem származik, ha van olyan Zoli nevű ismerőse az embernek, aki a tetejébe még informatikusnak készül. Totális összeomlás. Hát még ha kettő is van. Dolby leugatás from 2 side. És akkor még engem neveznek net-függőnek. Blabla... Mégis nálam van a megoldás kulcsa. ;) Cyvy! Kell XP cd? Mert lesz ám. Bezony. Ha gondolod... nálam van a megoldás kulcsa. Zoznak meg összedobom az msn-t. Informatikusok... A cipőjüket nem tudják bekötni. De mégis bírom a búrájukat.
Néha zavar, hogy publikus a naplóm. Most megint magamba kell folytanom... Titta gyomorfekély.

Nagyon jó az új H.I.M album. Tényleg.

Mennyi jár az anyagyilkosságért? Éééén bekattanok! Már megint megtalált! Utasítgat. Hogy tegyem ki neki a bankkártyámat. Gondolom a diákhitel miatt. Eddig még okés is lenne, de úgy érzem, hogy több pénz fog hiányozni az egyenlegemről, mint amennyi az igényelt összeg. A számlaleveleim meg újjabban nem érkeznek meg hozzám. Míly furcsaság. Ettől függetlenül nem tud átverni, mert megvan a magamhoz való eszem. "Kérjük őrizze meg a bizonylatot!" Ámen. Szerdán meg leellenőrzöm.
Álmaim családja. Gyomorforgató.

Cyvy!!! Itt voltál! És nem szóltál nekem! Izééé vagy, tudod?! Ne is próbálj meg kiengesztelni az sms-eiddel meg a naplóddal! Mert nem fog menni. Hopsz... rezeg a telefon... :D Jól van... visszaszívom a kiengesztelős beszólást.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat