Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-05-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-05-07

Jahj, te hülyegyerek...
Tesóknál áll a bál. Csanád megkattant. Tiszta hülye. Zoz és Dödi már meg akarják verni. Lop és az anyjára tereli a gyanút (hogy elkavart 15 rongyot), Mukit püföli, Katát csalja, Zozt meg kínos helyzetekbe hozza (Kata folyton őt nyaggatja, hogy megcsalta-e Csanád és Zoznak már elege lett és megmondta, hogy igen, erre a hülye kiscsaj visszamondta Csanádnak).
Én meg értetlenkedve kérdeztem, amikor ezt Zoz elmesélte, hogy "És apu miért nem kever le neki egy qrvanagy maflást???" Merthogy nem tud róla. "Akkor miért nem mondjátok meg neki?" Erre nem kaptam értékelhető választ. Namost nehogymár nekem kelljen elő állnom, hogy ez így nem lesz jó, kapjatok eszetekhez. Mondjuk van egy ötletem, hogy ki tudná ráncba szedni. Szólni kéne Andrisnak...

Felém minden oké.
Voltam minap görkorizni a szigeten. És olyan jó volt... (Csak a futókat kéne felzavarni a saját sávjukba, mert hiába van ott az a frankó szalag, lejönnek az aszfaltra.) Na meg ettünk lángost meg fagyiztunk is. :)
Tegnap meg gondnoknői meeting volt. Hahh... Még mindig nem vagyunk szuperhősök. Eeennyi. (Basszus, nekem még be kell gépelnem a jegyzőkönyvet. Bár lehet, hogy szépen beviszem és majd hétvégén - ha már reggeltől estig megint én leszek bent - begépelem odabent. Nem itthon. Ezt nem fizetik.)

Holnap temetés.
Hülye vagyok, hogy igent mondtam. Mindenki ki fog borulni és bőgni fog én meg csak állok majd közöttük és elküldöm magam a búsba, hogy miért kellett ez nekem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat