Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Beindult a gépezet

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Beindult a gépezet

Nah, itt volnék.
Számvitel? Gáááz. Eléggé. Volt olyan feladat, amit ott láttam először. Hihi. Csak 2-es legyen!
Aztán elhúztam felkeresni kedvenc banyám az előadás-vázlatommal. Meg is találtam. Épp vizsgáztatott. Remek. Azért szakított egy sorstársamra és rám időt. Felcibált minkent a szobájába. Vagyis csak cibált volna, ha nem esik össze majdnem a lépcsőfordulóban. Rájött a fulladás. Nagy nehezen felértünk, ott aztán ráborult az asztalra. Ilyen nincs! "Csöppet" rémísztő volt a jelenet, amint az a tanár, akitől tart az egész suli, ott szenved elöttem. Persze hamar összekapta magát. Odaadtam neki a vázlatom, amin persze azonnal hibákat talált. "Ezért csak 4-esben maradunk." Csak??? Azt hittem 3-as leszek. Mint kiderült 4/5-re álltam. Semmi gond. Zárásképpen megjegyezte, hogy már idegesíti őt, hogy nem tudok összeállítani egy helyes vázlatot. (Engem nem különösebben.) Ezért aztán ha egyszer felkeresem őt, szívesen elmagyarázza nekem. "Számot ne cseréljünk?" Kééész.
5-re meg húzhatok vissza szóbelizni biztosításból. Kiváncsi vagyok, mit hozok össze. Kicsit mellényúltam ezzel a tárggyal. Kéne még tanulni. Megoldom.

Este fél 11. Ennek a napnak is vége lesz valamikor...
Biztosítás? Hehh. 3 tetves órán keresztül szenvedtem a nagy büdös semmiért!!! 2-es! És még azt akarta az ürge, hogy holnap ugorjak megint neki. Felvilágosítottam udvariasan, hogy nem csak a biztosítás alapjaiból áll csöppnyi, de annál szánalmasabb életem. Köszönöm szépen. Közben még be is görcsölt a combom, így aztán miközben nyomta nekem a faszi, hogy mi lett volna a helyes válasz, intelligens és érdeklődő arcot vágva, megpróbáltam úgy tornáztatni a lábam, hogy ne rúgjam bokán. Ezért már jöhetett volna egy 3-as is.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat