Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-01-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-01-31

Zoz pajti is megöregedett 1 évvel. :)

Igen, elég élesen bírálok. Magammal még kegyetlenebb vagyok. És ez így marad. Ha nem tetszik, nem kell olvasni.
Egyébként frankón vagyok. Bár ezerrel figyelek a testem minden apró jelzésére, mert felütötte a fejét a dolgozóban is ez a fosós-hányós járvány. Nem kéne bekapni. Szedem is a multivitamint már egy ideje. Meg amúgy is olyan gyümölcs- és zöldség éhségem van az utóbbi hetekben, hogy csak lesek.
Tatarozni kéne a fejem. Is. :D Talán ezért akart ma Vera kikenni.
- Csak finoman és lágyan (mintha lovat b@sznál)! Ne legyen harsány!
- Szép leszel hülyegyerek. Amúgy is szép vagy. Na milyen legyen még?
- Elég ez már. Hű... Izé... Na ezt innen leszedjük. A szemöldökömről is...
Nem kellett sok, hogy elfeledkezzek róla és szétkenjem a fejemen. XD Igen, ez annyira én.
Na aztán jósoltak nekem angyalkártyából. Kemény volt. Uralkodó volnék? Mások fölé emelkedek? Jó oké, nekem szükségem van néha egy kis magányra. Halak vagyok. Úsznom kell. De nem merészkedem messzire. És nem fogok megbocsátani. És nem változtatok egyes kapcsolataimon, amin kellene (???). Ezután az elemző, aki jósolt, kapva kapott utánam, hogy még szeretne velem foglalkozni, mert nem vagyok egyszerű eset. Ez mekkora!
Hű, valami nem volt teljesen rendben ezzel az ebéddel... Pláne, hogy állítólag a konyhások nagy része is beteg. Fasza! Mondjuk az ebédosztó srácok nem tűntek annak. Ott röhögcséltek a mellettünk lévő asztalnál. Na az is nagy volt, amikor elkezdődött valamelyik autós műsor, és felcsengett a Crawling (LP) kezdőhangja. Na a srácok is felkapták a fejüket rá, hogy ez mi. Valamelyik mondja is, hogy talán Linkin Park meg hogy az In the end. Megfordult a fejemben, hogy kijavítom az orbitális tévedését, de inkább hagytam, hadd játsza az agyát a többieknek. :P

Tegnap meg elbúcsúztak a gyakornokok. Ági megindult hozzám, hogy akkor ő most elköszönne tőlem meg puszit adna és alig tett meg 2 lépést és potyogtak a könnyei a vörös szemeiből. :) Ő még "kicsi". Dóri már nem. :) Cinkos összenézés az utolsó megjegyzésekre, puszi és gyors kilibbenés. És minden folytatódik. És elölről kezdődik. Hogy aztán újabb fél év múlva megint búcsúzzunk. Összeszámolva már 5-en kerültek ki a kezeim alól. Holott még az én seggemen is ott a tojáshéj. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9Qbb6xz4lzM&fmt=18

http://www.youtube.com/watch?v=g0YTa_15R3U



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat