Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-25

Háháhá! CK összekever engem Verával és Marcsival. Azt hiszi beparázom, ha angolul beszél hozzám a telefonban. Ccc! Hülye. De mindegggy is. :D
Ma amúgy kicsit jól esett a lelkemnek, hogy habár az utóbbi időben hanyagoltam a németet, ma az egyik ex-vendég kérésére angolról átváltva németre faszán visszajött az akcentus és a mondatszerkesztés. ;) Hiába szeretem az angol, az a 4 év gimi beleégette az agyamba a németet.
Na azért persze kell majd egy picit gyakorolni.
Ma amúgy délutánba nyomultam. Holnap is abban fogok. Aztáááán... Jujj de jó lesz! Hihihi. Már nagyon várom. Holnap elrendezem az utolsó simitásokat, hogy minden szalonképes legyen, aztán uccú neki. Remélem szombatra helyrehozom a lábam legalább közlekedés szintjén.
Tiszta pozitívum ez a mai nap. Leszámítva, hogy végigpörögtem a du-s műszakot, ami kicsit szokatlan. Na azért megkaptam, hogy "Úgy örültem, amikor megláttam, hogy Veled leszek délután!" Ezt jól esik hallani. Nameg Ida is: "Hányra jöttél?" "Kettőre." "Helyes!"
:D
És megint képes voltam Ravival vacsorázni. Na jó, mondjuk nem társalogtam vele, mert elmerültem az agyi adatfeldolgozásban.

Jáájj, de igénytelen vagyok. Üvegből iszom a bort... :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat