Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-08-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-08-09

"Ha egy úri asszony azt mondja nem, akkor az azt jelenti, talán. Ha azt mondja, talán, az azt jelenti, igen, ha azt mondja, igen, akkor az nem úriasszony."

:) :P ;) ;P

Akármennyi terhet kapok megcsinálom. Ma: raktár, szobaátvétel, a gyakornok + 1 beugró oktatása, ágyazás, saját emelet ellenőrzése.

Pasi bezzeg... :P Pszichológushoz kellett mennie. Ilyenkor jövök elő a farbával, hogy kicsináltam idegileg. Az igazság az, hogy az Ericsson-os felvétel 3. állomása a személyiségi teszt. Nemsokára kiderül...

Faterről persze minden teszt nélkül megállapítható, hogy tök gyagyás. Amit tegnap leadott... "Fééékezek!" és már lendült előre a fejem. "Pedig szóltam." Aztán megint jött a "Fééékezek!", feszítettem is ezerrel és nem volt semmi, aztán mire ellazultam, rátaposott. Nomeg a kanyarban rá a gázra (össszkerék meghajtás), én meg szedhettem ki a seggemből az övtáskám. Aztán berregő hangokat hallatva nézte, hogy melyik zebrán átkelőnek van értékes szatyra, mondván kilövi és megszerzi. Na de hát ugye a kedvencem, amikor elkezdi fikázni az elöttünk haladókat, majdan hozzáteszi, hogy "fogadjunk, hogy nő" meg "ilyen fejjel bazdmeg..." nameg "mit mondtam, hogy nő" és akkor kiengedem a levegőt az ajkaim között jól hallhatóan. Már nem próbálkozom azzal, hogy "ne zavarjon, hogy én is nőből vagyok és szeretnék vezetni". Mert ezt meg elintézi annyival, hogy "Te más vagy. Te az ÉN lányom vagy. Ezért kizárt, hogy rosszul vezess." Az autókázások között meg pogácsáztunk orrba-szájba. Megosztottam vele a csócsált kis sajtos pogimat. Annyira jófej vagyok. :P

Na aztán hiába küzdöttem azért, hogy jó napot könyvelhessek el ma este. Megkaptam a rossz hírt.
Sajnálom, hogy nem tudok vígasztalót mondani. Nem tudom, hogy lehetséges-e. Csak ismételni tudom azt a 2 sort. Ha segíthetek, szólj!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat