Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Kinek hihetek? Senkinek.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Kinek hihetek? Senkinek.

A tegnapi kerti party után már csak egy ágy lebegett szemeim elött. Persze nem élvezhettem sokáig, így aztán ma még nagyobb rakás mosott xarnak érzem magam. DE (!) lévén péntek, agyam makulátlanul működik és piszkos ugyanakkor nemkevésbé életkepés fantáziám is funkcionál.

Ma volt a "tudjmegmindentegyszerre" és "világosodjmegkikvesznekkörül" nap. "Összeült" az öt csitri (gondolok itt a nyáris csajokra) és infót cseréltünk. Igen, pletykáltunk, mert az olyan jóóó. :P Szóval... Állítólag elhagyta egy elég szemét megjegyzés Mohánk száját. Ezen még nem is nagyon lepődnék meg, ám amit Rékuci mesélt,attól majdnem lehidaltam. Tegnap ugyanis az egyik állandós csaj meghallotta, amint Moha a női dolgozókat "leribancozza" majd a változatosság kedvéért "leringyózza". Első gondolatom az volt, hogy nem lehet, hogy a csaj kamuzik? De beláttam, hogy egy szimpi és korrekt csajtól származik az infó. Oké, hogy Mohamed arab, és náluk a nők csak szutykok, de NEM OTTHON VAN!!! Hogy hagyhatja el ilyen a száját??? Nem is ismer minket. Nemhogy örülne, hogy ilyen munkatársak vannak, akik nélkül eláshatná magát nagyon hamar, mert semmire sem menne (és itt egyáltalán nem gondolok magamra)! Nem is ismeri őket! Mindegyik 100-szor többet ér nála! Szemét!
És ez még nem minden! Van egy lány, Kriszti. Jövő héten lesz az esküvője. Az elmúlt két hétben tiszta ideg volt. Oké, csinált 1-2 butaságot, de alapjáraton nem olyan, mint amilyennek Moha megismerte. Ma kirúgta a lányt. Kriszti büszkén és emelt fővel távozott.
Mindenki súg és búg. Nem tudjuk, mi jön a következő pillanatban.
Andival kibékültem. Megtaláltuk a közös hangot. Ez nem jelenti azt, hogy nagy spanok lennénk, de legalább nem kerüljük egymást. Nem olyan vészes a lelkem. (Csak azt a flegma modorát hagyná már el!)
Ma megint alkottam. Rám bízták a fóliaolvasztót. 3 centivel a régi seb alá szereztem egy újat, de most bónuszként a mellette lévő ujjam is kapot. 2 in 1. ;D

Na most lesz holnap strand vagy sem?!? Vizet, napot, levegőt! Semmi másra nem vágyom.
LESZ!!! Most mondta Zoz. :)

Gyogyi! Láttam a képedet a canyon honlapján! :DDDD (Söt, találtam még egyet, amin ott virítasz.) :DDD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat