Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csoki forever!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csoki forever!

Boldog nőnapot a csajoknak és boldog névnapot a Zoliknak! Öcsémet majd lefizetem.
Tegnap nem tudtam befejezni a naplóm, mert a ttc megint ellenszenveskedett. Kis görény. Mindegy.
Mariann barátnőmmel, ma is oldottuk a hangulatot a vonaton. :) És az ügynökökkel is találkoztunk...
Lényegében semmi extra nem volt ma leszámítva az idegenforgalmi földrajz órát, ahol megint nem azt csináltuk, amit kellett volna. Én pl az új könyvemet olvasgattam. Vagyis csak olvasgattam volna, ha fel nem figyelek arra, hogy valaki a seggemben matat. Mögöttem ülő fiú kollégám volt az, aki azt hitte, hogy a pad lábára tette a patáját. Hát nem. Közben 80 év körüli tanárunk (papi) nagyokat poénkodott. Szerintem, ezt nem kéne erőltetnie. Persze én is a legnagyobb kussban kezdtem el feltépni a táskám tépőzáras rekeszeit. "Na ja, villog a kiscsaj." :P Közben a mögöttem ülő srácok elmés beszólásait elemezgettem magamban két fejezet között. Jó arcok!
2 nyamvadt óra között elviharzottam leadni a jelentkezési lapomat is, úgyhogy remélem, az e havi bürokráciai kötelezettségeimen túl vagyok.
Mókuslekvárom éppen most kérődzik, igen jámbor fajta, pedig éhes borja nagyokat döf rajta.... Ja! Ez nem az! Szóval Mókuslekvárom éppen az imént hívott, hogy boldog lúvnya-napot kívánjon. Közben beavatott a féléves fordulónkra kigondolt terveibe. Húhh, fantáziával gazdagon ellátott ifjú! Csak győzzem tartani az iramot! "Utazzunk el valahová!" Már holnap neki akar látni a szervezésbe. Na, de kérem, ráérünk arra még. Vagyis nem. Talán. Á! Ez az egyik óriási különbség kettőnk között.
Jééé! Zoztól most kaptam egy csokit! :)
Kösziiiiiii Feka! Majd felébredsz, ha a bilibe lóg a kezed! ;) De azért szeretünk!
Dennisnek is puszi és üzenem, a tél nagyon is előnyös. Ilyenkor lehetőségem van arra, hogy eltakarjam magam a külvilág elől. És igenis rohadtul elegánsan szoktam ilyenkor kinézni (és még mindig barnán). Mindig rámcsodálkoznak az ismerősök. :P Ja, és ha még nincs jelentkeződ, tudod...
Akiya-nak meg nagyon hálás vagyok az ingyen promóért!
Mi van itt? Szeretet napot tartok? MOST HASZNÁLJATOK KI!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat