Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Késes gyilkos

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Késes gyilkos

Vazzeeee... Az elmebetegek mindig megtalálnak. :DDD Van egy új biztonsági őrünk (Laci)... Nos... Megtalálta a zsák a foltját. Rögtön az első pillanatban azzal indította csodálatos barátságunkat, hogy mutassam már meg neki a táskámat, nem csempészek-e be valamit... Háá NEM! Aztán az elkövetkezendő fél órában messziről figyelt. Aztán odajött hozzám bocsánatot kérni, mondván, azért tette, hogy Moha ne ugasson. Semmi gond. De azért ne haragudjak. Nem haragszom. Ezek után jött nekem segíteni. Segíteni magam alá pisilni a nevetéstől. Ekkora ááállatot... Rágókat kellett pakolásznom, hogy Mohát idézzem a kis selypítő orrhangján: "hogy olyan full-os legyen". Miután Mohánk lelépett, odadordult felém Laci:"aztán fullossss legyen ám". Az lesz! "Fullosra nyalod?" Hogyne, csak úgy ragyog majd. Aztán rákezdett célozgatni erre meg arra. És tudtomra adta, hogy megpróbál zavarba hozni. "Nem fog menni." "Biztos?" "Nem." Kis időre elmegy aztán visszajön: "Azt mondták, hogy nehogy megpróbáljalak téged megrontani!" Heee??? "Azt hiszik, hogy te olyan csendes, jó kislány vagy."-és vigyorog a képembe. "Én mondtam nekik, hogy tévednek. Meg kell veled találni a megfelelő hangot." Na ezt kapjátok ki! Itt van ez az emberke. Ismer vagy 2 órája és többet tud rólam, mint a munkatársaim. A nap közepére eljutottunk odáig, hogy majdnem megkéseltem (és mint megtudtam, rajtam kívül még ketten kapták elő rá a snitzert). Este aztán elkezdett ömleni az eső. Hogy megy haza Kisvirág bringával? Mindenki ezen aggódott. Simán, de persze hiába dumálok. Laci agyal. Máris tudom, mi jár a fejében. Neeeeem! Aztán letett róla. Szerencsére mire végeztem, már elkezdett felszáradni az út. Különben hallgathattam volna...
Tegnap este aztán zárás elött 2 órával megérkezett az áru. Úgy vetettük rá magunkat, mint tyúk a takonyra. 2 napi semmittevés után dolgozott bennünk a tettvágy. Mára persze nem marad belőle semmi, a délelöttösök szétszórják. Megint vakarhatjuk a seggünket.

Ez az! Megszereztem anyu névnapjára azt, amire már hónapok óta vágyik érzékeny fülecskéje. És kivételesen nekem is bejön.
Jacko: History Greatest Hits Vol.1.
pont... pont... vesszőcske... készen van a fejecske... (Csakhogy totál meg legyetek kavarodva.)
:D

Wieder Zuhause.
Megtudtam, hogy Klemi (főnök helyettes) nagyon meg van velünk, diákokkal elégedve és szívesen fogadna minket állandósnak. Jól esett. :)
Ma minden okés volt. Annyit zabáltam... Dinnye, banán, keksz, cukorka, melegszendvics... Szeretetnapot ültünk.
István (biztonsági őr) viszont finoman lecseszett. "Hogy közlekedsz???" Mos mé? Állítólag valamelyik nap sikeresen átvágtam elötte a fő úton bringával. Most aztán lábra kélt a hír, hogy egy közúti vadállat vagyok. No para! Tudom, mit vállalhatok be. Sosem volt semmi bajom a bringával való közlekedéssel és nem is lesz!
Ott figyel 6 palacsinta az asztalon. Sajna Zoz is kifigyelte magának. De az az enyimééé!
Vinetu! Eszedbe jutottam. Ki lehetsz... Jól esett. :D Talán a sajátos fogalmazás miatt. :P
"Jerk it out!"



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat