Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-03-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-03-08

Élesváltás után, gyümölcsvodka elött. Monsterdisco, heyyy! Nameg egyedül, az összes általam gyártott karkötővel a kezemen. Nagyon csecse. Jah, és bömböl a Lordi. Helyzetjelentés vége.
Szóval 24 óra alatt lenyomtam 2 műszakot. Megint én voltam a kedvenc. Még a homokos recesünkkel is sikerült flörtölni. ("Would you love a monsterman? Could you understand beauty of the beast?") Aaaannyira jó vagyok.
Valamit el akartam mesélni, de egy Istennek sem jut az eszembe. Akkor nekem miért jutna? :P Érik, érik... a pofon.
Mindegy is. A lényeg hogy jó messze vagyok a munkahelyi telefonoktól úgy szerdáig. Szimpla, kockázatmentes délelöttös műszakok. De persze azért ma is úgy búcsúzott tőlem a délutános, hogy "azért legyen bekapcsolva telefonod". Mintha bármikor is kikapcsolnám, vagy nem venném fel. Elég jól idomított vagyok, ezt még muter sem tudta anno kiölni belőlem. Node hiába vagyok délelöttös, máris be van osztva a szabadidőm. Holnap ugye szavazás. Tessék elmenni! Hagyjuk meg magunknak a demokrácia illúzióját.
Hétfőn vagy kedden meg el kéne kolbászolnunk pasival elintézni a lakás-előtakarékosságit. Aztán meg, lévén ma Zoltánok napja, és mivel el vagyok látva Zoltánfajzatokkal, beígértem pasinak egy fasza karkötőt, amihez együtt kéne anyagot néznünk. Na az sem lesz egyszerű.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat