Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Bivaly

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Bivaly

"HALAK - BIVALY

Nagyon érzelmes, sőt érzéki egyéniség vagy, ha a vágyaidról van szó, nagyon találékony tudsz lenni. Kiváló megérzéseid vannak, ösztönösen vonzódsz a misztikához, igazán nagy hatással vagy másokra; lenyűgözöd és egyben irántad érzett aggódásra is ösztönzöd őket.

Alapvetően önző vagy, de képes vagy a nagyvonalúságra és a jótékonykodásra is; ám ezek inkább szándékosan tervezett jótékony cselekedetek, hogy megnyugtassák a lelkiismeretedet.

Hajlamos vagy mirigy- és hormonzavarra, főleg, ha nő vagy.

Rendkívül fejlett művészi és esztétikai érzéked van, sikeres lehetsz a művészetekben, a show-business világában, főleg énekesként, de jól boldogulsz a divat- és a luxuscikkeket gyártó cégeknél is. Számos esetben a szerencse szegődik segítőtársadul karriered során, spontán módon vonzod az embereket. Hajlamos vagy sodródni az árral.

A szerelemben nem tudod, hogyan mondj nemet, és ez nagymértékben megbonyolítja életedet. De ha megállapodsz, megbecsülöd a partnered és otthonod. Érzelmi világod központjában gyermekeid állnak, egyszerűen semmit sem tudsz megtagadni tőlük."



Ezzel kapcsolatban még van bennem néhány kérdőjel. :)

Eltolódott a belső órám. Hála a du-s műszakoknak. 10-ig halál kómás vagyok és rendszerint fejfájással ébredek, aztán elvegetálok fél 2-ig, amikor is startolok, nyomom 10-ig, kiszabadulok és pörgök, fél 2 előtt nem is tudok elaludni. Még egy kicsit rágyúrok és fater nyomdokaiba léphetek. :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat