Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Igen is meg ne is!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Igen is meg ne is!

Tudjátok hogy indult a nap? ÁÁÁÁÁ, dehogy! Láttam a vonatról 2 őzikét. Ahogy elsuhantunk mellettük, riadtan nekiiramodtak. Olyan kis törékenyek voltak és még picik. Jól indult a nap. Aztán jól is folytatódott. Első órám számvitel volt, ahol nem tudom hogyan, de valahogy eljutottunk egy Mátyás királyos meséhez. Elkezdte a tanárnő mesélni és mikor ahhoz a részhez ért, hogy legyen is a lányon ruha meg ne is.... Mindenki felkapta a fejét. Jellemző! Aztán mikor rákérdezett, hogy: "Szerintetek, hogyan oldotta ezt meg a legény?"... Szóval el lehet képzelni, milyen volt a hangulat. A következő órán meg megpróbált minket beégetni a tanár, de mi gyorsan fordítottunk és végén az ő feje lett vörös. Még nagyobb röhögés, mint az előző órán. Ezek után fel kellett másznom a másodikra, hogy melegedjek ifo föcin (mert másra nem jó). A lényeg, hogy gyönyörű és tágas lépcsőházunk van, ahol mindig sokan vannak. Kisvirág remekül veszi az akadályokat egészen a harmadik lépcsőfordulóig. Mivel folyamatosan járt a pofám, nem arra figyeltem, hogy mi van a lábam elött. Sikeresen beakasztottam a jobb lábam a nadrágom bal szárába... Ne kérdezzétek, hogy csináltam, ehhez érzék kell. Kicsit kiestem a ritmusból, na. Nagy vigyorok közepette "semmi gond, jól vagyok". Hehe. Az a legjobb az egészben, hogy ezt aztán mégegyszer megismételtem, amikor hazafelé leszálltam a vonatról. Mi ez a dekoncentráltság?
Holnap aztán gyereknapot tartunk, így elhúzok itthonról éjszakára. :P Elvileg már ma leléptem volna, csak kitaláltam, hogy inkább mégse. Erre tapsihapsim beközölte, hogy nem is baj, legalább kipiheni magát és szombaton üde lesz. A kérdés: Jó ez nekem???
Gab: Gyógyulj meg! Kitartás! Meg tudod csinálni! Rendezzek gyűjtést, vagy még nagyon az alagút elején vagy? ÁÁÁÁ, ne is figyelj rám!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat