Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Mi lett volna, ha...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Mi lett volna, ha...

Gyorsan-gyorsan, üssük bele az orrunkat! ... paff

Újra A-ha és újra sírás az esőben. Hogy ez milyen szép. Emlékszem, amikor még kicsi voltam és apu is otthon volt, folyton a videoklip-es kazija ment a tv-ben. És akkor még fingom sem volt róla, hogy kik is akiket nézek, de azt tudtam, hogy
a bácsinak, aki a fűben guggol, szomorú szeme van
a rasztahajú néger bácsi, habár rémísztően ül (?) azon a széken egy vizes szoba közepén, mégis vonzza a tekintetem meg a fülem
a baseball bakikat felvonultató koncerten éneklő bácsik biztos nagyon jópofák lehetnek
a néni a zongoránál nem szerepelt abban a filmben, amit a körülötte repkedő lepedőre vetítenek.
A nagy konklúziók...
És végül nagy kedvencek lettek. :)

Banyek, mi van skype-on? Nem elég, hogy néha med-et (többnyelvű francia-arab szülész) alig bírom levakarni, most már a pajtásait is rámizzította. Begyakorlom a letiltás funkciót. De azért az is fasza, hogy megkérdezem az egyiktől, hogy mégis ki ő, és ahelyett hogy válaszolna elkezd nekem jópofizni. Elkezdett nekem valami arab nyelven dumálni, aztán átváltott magyarra, ekkor repült felé az első kérdésem, mire míly meglepő nem érkezett válasz helyette megkérdezte, hogy beszélek-e angolul. Élből angolul ismételgettem magam, erre próbál viccelődni. Hát én nem próbáltam többször.

Nem szoktatok játszani a "mi lett volna, ha" kérdéssel?
Nekem elég sokszor beugrik ez a gondolat. Rájöttem, hogy sokszor mindig valaminek a határán lépdeltem. Ó hányszor jutott eszembe az a pillanat, amikor az érettségi bizik kiosztása után odajött hozzám a magyar tanárnőm és nem győzött sajnálkozni a 4-esem miatt, mondván, hogy ő próbálta az elnököt meggyőzni, hogy 5-ös legyek. Hol érdekelt az engem... :) (Sosem felejtem el azt a képet, amikor becsuktam a 102-es terem fehér ajtaját magam mögött, nomeg azt sem, hogy utána kiálltam a folyosó végi ablakba a naplementében örömködni.) Ha akkor megkaptam volna az 5-öst, akkor most államvizsgáztam volna a Műegyetemen közgazdász-gazdálkodási szakon és közöm sem lenne a lepukkant de mégis szeretnivaló Alkotmány utcai épülethez meg a Koronához. Száraz közgazdász lennék (mert ugye most idegenforgalmis közgazdászként nem vagyok az).
Vagy azon is sokat agyaltam, hogy hol élnék, ha nem pont akkor járt volna le a bankkártyám, amikor eljöttem otthonról. Ugyanis úgy tudtam elmenekülni, hogy anyám képébe vágtam a bankkártyám. A régit. Az új pedig nálam lapult. Különben nem engedte volna el a kabátom ujját. Így viszont megadta a kezdőlendületet a lábával. Szép ugye?
Vagy mi lett volna, ha a már kincset érő netes barátaim nem pont akkor kezdenek el nézelődni, vagy én nem akkor kezdek el nézelődni, amikor és elsiklunk egymás mellett. Nem lett volna a kismackó kari, vagy nem tudtam volna szurkolni Ági államviszgájához, vagy nem tudott volna András felhívni, hogy segítsek a fősulin a lányának.
Vagy mi lett volna, ha nem pont aznap játszottam volna a hőst és mentem volna mezítláb le a strandra, amikor nagyi elesett és eltörte a bokáját. Akkor nem mezítláb kellett volna rohannom a murván mentőt hívni. Bár ebben az esetben max a gyorsaságom meg a sebmentes talpam változott volna.
Vagy mi lett volna, ha szót fogadok apunak és beülök mögé az autóban és nem pedig a két ülés között nézelődök előre. Akkor valószínüleg nem zuhantam volna arccal előre a műszerfalba. Bár ez sem változtatott volna sokmindenen. Max apu nem sírt volna dühében és az aggodalom miatt és nekem sem lenne sebhely az államon.
Vagy mi lett volna, ha aznap reggel korábban ébredek fel, amikor Boci fuldokolva görcsölt a szőnyegen. Talán hamarabb értem volna vele a dokihoz és talán nem a karjaimban pusztult volna el.
Vagy mi lett volna, ha a szomszédok esküvőjén nem visszük haza Zozt aludni és nem hagyjuk neki égve a villanyt. Akkor valszeg kirámoltak volna minket is. Vagy a sötétben megijedtek volna Zoz láttán és őt bántották volna.
Asszem befejezem...

~~~

Asszed? ...
Még vannak?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat