Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
IGEN! IGEN! IGEEEEEN!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
IGEN! IGEN! IGEEEEEN!

Kedd:
Rég nem volt már ilyen jó kedvem! Az ok? Végre landolt a bankszámlámon a pénz, amivel a suli lógott nekem. Haha! Jobb későn, mint soha. Plusz megtudtam, hogy mégiscsak kapok ösztöndíjat! Végre félretehetek pénzt a digitális fényképezőgépre, amivel aztán titeket foglak "megörvendeztetni".
Délután, amikor lepattantam nyugat európai szinvonalú vonatomról, kiszúrtam 2 régi osztálytársam. Már épp mentem volna hozzájuk, hogy mizú, erre keresztülnézve rajtam egy éles kanyarral irányt változtattak és megléptek. Ennyi. Nem hiszem, hogy észrevettek volna, nem bunkók. Csak szivesen váltottam volna velük néhány szót. Mindegy.
Este aztán kaptam egy furi levelet egy szivemnek kedves tevetulajdonostól: "veled álmodtam valami oltári nagy baromságot. a vonat alá akartál lökni asszem!!!!
és mi a poén? az h az arcodat vmiért sosem láttam! :("
...

Szerda (ma):
Reggel öcsém megint kitett magáért. Morgott mindenért, mint egy rühes kutya. Így kicsit hangosan közeledtünk haverja, Gergő felé. Már messziről hallotta, ahogy jövünk és ahogy egyre jobban közeledtünk felé, jókedvű vigyort véltem felfedezni az amúgy igen szigorú arcberendezkedésén. Miután ő is csatlakozott hozzánk, elkezdtek dumálni. Már nem tudom, mi volt a téma (valami lényegtelen apróság), de öcsém elkezdett hülyeségeket beszélni. Nyugodt hangon kijavítottam, mire majdhogynem kiabálni kezdett velem, hogy minek pofázom én bele, nem is tartozik rám. "Ne üvöltsél velem légy olyan szíves! Szerinted azért vagyok itt, hogy a levegőt kavarjam?! Abba ugatok bele, amibe akarok." Úgy fel tud húzni 2 másodperc alatt, hogy legszivesebben leütném. Gergő persze élvezte. ÉS! Mellém állt! Úgy oltottuk Zozt, hogy öröm volt nézni. Ezért már érdemes volt fél 7-kor kibújni otthonról.
Holnapi napom újra ellógom, mivel pénteken 2 zh-t is írok egymás után és rájöttem, hogy ajánlatos jól szerepelni, mert megúszhatom a vizsgát. Így holnapi napom tanulás lesz. Belevetem magam az idegenforgalmi földrajz és a pénzügy rejtelmeibe. Igeen...
Napközben szinte semmi nem volt. Németórán is csak 5-en lézengtünk és a kivétel kedvéért egész órán képben voltam.
Délután aztán felhívott Mókuslekvárom. Nagybeteg szegény, kivett egy hét szabit a suliból és mivel nagyon unatkozik, gondolta zaklat egy kicsit. Nagyon örültem neki (de tényleg!), adtam is magam, aminek következtében gyorsan letette, mondván a dehidratáció halálközeli élményeket okoz neki és el kell mennie inni. Jól van fiacskám. De azt még benyögte, hogy számított arra, hogy meglátogatom. Husimalac! A saját sejhajomat nem fogom meglátogatni (na jó, azért bizonyos higiéniás szempontokat betartva), nemhogy téged abajgassalak. Ráadásul hétvégére beszerveztem magamnak a nagyszülőket. Normális vagyok? Plusz csütörtökön számvitel zh-m lesz és még eny nyamvadt feladatot nem csináltam meg a könyvből. Szép kör lesz. "Az erő legyen veled, ifjú padavánom!"
Most olvasom, hogy: MEGHALT KYRA FÉRJE!!!!! Most feketébe öltözhet ő is, mint a gazdája... :((((
De máris van új jelentkező, aki nyerőbb minden eddiginél!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat