Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nyitott szemmel járj!!!

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nyitott szemmel járj!!!

Hova keveredtem? Ez a fősuli jobb, mint egy cirkusz! Én ennyit már rég nem röhögtem az órákon. Nem győzöm felírni a tanáraim idióta megnyílvánulásait. Már szép listám van, csak mindig kölcsönadom a füzeteimet kevésbé szorgalmas pajtásaimnak, így sosem tudok idézni. Ténneg! Miért van az, hogy bepakolom reggel a füzeteimet és mindig másmilyen füzetekkel jövök haza? Mert írtó segítőkész és szeretetreméltó vagyok. Na meg egy balek. Egy ímádnivaló balek. :P Na jó, kihúzom a nyelvem a seggemből! Még a végén begyullad. A seggem. Pfúj-pfúj, csúnya zombilány (ahogy apjuk mondaná)!
Végre van normális táskám!!!!! (Hihetetlen mennyire tudok örülni neki. Nekem sem volt gyerekszobám.) Egy überfasza fekete Björn Borg oldaltáska. Lehet írígykedni! :P Anyám persze totál kiakadt (bár már kezdi megszokni), hogy megint egy fekete darabot választottam. Szerinte úgy nézek ki, mint egy gyászhuszár. Ez nem is igaz! Szoktak a gyászhuszárok egész nap idétlenkedni?! Olyan jó gyereknek lenni, nem akarok felnőni!
Hahh, van egy új dvd-nk. Itt hever mellettem az asztalon és folyamatosan íncselkedik velem, hogy kostóljam meg. Nagyon csábító! Bocs Csu, asszem meg kell, hogy csaljalak Johnny English-sel! Eszem azt a kis hernyószemöldökét!
Úgy volt, hogy ma randim lesz, de mókuslekvárom lemondta, mert.... Na, szóval lemondta. Így aztán összeakadtam egy évfolyamtársnőmmel, akivel az utóbbi időben elég keveset beszélgettem és velem tartott táskatúrázni. Olyan jót dumáltunk, hogy el sem hiszem. Sőt, tegnap este is összeakadtam valakivel és olyat beszélgettünk, hogy csak úgy irultunk-pirultunk. Észre sem veszi az ember, hogy mennyi jó arc van körülötte!!!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat