Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Káosz a fejben,minden a szokásos

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Káosz a fejben,minden a szokásos

Naszóval! Tegnap nem tudtam befejezni a naplóm, mert egyrészt kiküldtek a teremből, másrészt mert bekrepált estére a naplóbejegyzés. Hehh.
Szóval ott tartottam, hogy elszállt minden és kicsit ingerült lettem. Semmi gond, mível hihetetlen dühöm mellett rettentő előrelátó képességgel áldott meg a sors. Mentettem. :P Így se jutottam viszont előrébb, mert kinyiffant az egér. Sebaj, előkapjuk a tartalékot. Eddig minden szép és jó, ám az meg elemes. Ráadásul az a vékonyka elem kell bele. Az meg nincs itthon. Yeah! Még ez elött az egész hajcihő elött megbeszéltük Zozzal, hogy hétfőn a lyukasórámban elemgyünk mozizni. Ebből végülis egérvásárlás lett. Végül aztán tegnap éjjel dobtam össze a szövegem meg a power point-om. Hát olyan is lett. Nem baj, ma az óra elött kiigazítottam. Be is vonultam órára, hogy namost előadom magam, erre bejön a papi laptop nélkül. ÁÁÁ! Ez az én emberem. "Nagyon haragudnának az előadástartók, ha nem kéne előadást tartaniuk?" Ááá, semmi gond. Vetett egy pillantást a vázlatomra és bevéste a max pontot. :D (Előző félévben is a véletlennek köszönhetően úsztam meg a kiselőadást.) Nincs nálam nagyobb mázlista a világon.
Közben úgy néz ki, hogy megszülöm az egyik bölcsességfogam... Jipijájééééé!
Tegnap biztosításon a gépjárműbiztosításokról hallottunk érdekes infókat. (Teljesen odavoltam...) Tanár úr: "Nem értem a Mercedes tulajdonosokat. Hogy van az, hogy vesz egy méregdrága autót, berepeszti a reflektort, aztán ahelyett, hogy kicseréltetné, inkább összeragasztja celux-szal??? Ha van valakinek Mercis ismerőse, tudakolja már meg, mert nem egyszer láttam már ilyet!" Hümm... Nem leszek pofátlan. Sejtem is a választ... Mindegy.
Aztán ma meg bevezettem Barbi barátosnémet a Kismackó karaván örömeibe. :) Egy darabig figyelte, hogy mit művelek a fórumon és hogy milyenek a reakciók, aztán csak ennyit mondott: "Látom téged itt is szeretnek." Én ennek annyira örültem. Nagyon jól esett. Pláne az az "is"-szó... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat