Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Tornyosul a büdös kupac...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Tornyosul a büdös kupac...

Szivem egyetlen kitüremkedése, most valószínüleg a falba veri a .... fejecskéjét. Tegnap ír nekem, hogy a szerenádozás miatt kidőlt, mint a homokzsák, így csütörtökön be sem megy a suliba, hanem alszik. Oké, rendicsek. Pedig úgy lett volna, hogy találkozunk. Visszaírok neki, hogy irgum meg burgum. Majd úgy rendeztem a napom, hogy csak 5-re kelljen bemennem. Erre ma reggel visít a telefon. Randi 14:15-kor. Embeeeer! Én kibelezlek. Válaszom ment is sebtiben. Nem lesz ebből semmi, majd a holnapi ballagáson találkozunk. Most várom, hogy tajtékozva felhívjon és veszekedjünk egy jót, aztán totálisan letörjem. Én ma innen nem megyek sehova 5 elött. Kiváncsi vagyok mennyit fog így aludni.
Teeeeegnap. Áhhh! Ma már csak vizsgázni megyek be, aztán szevasz. Pingvinemberünk tegnap is kóstólgatta a társaságot. "Mikor van a hivatalos check-out?" 3 másodperc múlva jön a válasz, 12-kor. "Túl lassan jött a válasz. Mínusz 10 pont a vizsgából." Úgy 2 perc múlva: "Mi a P.I.A.?" Újabb 3 másodperc, pay-in-advance. "Ejnye, milyen lassúak, újabb 10 pont levonás." Hogy fordulnál fel te nyamvadék! Az óra végéig eljutottunk a -50 pontig úgy, hogy csupa jó válasz érkezett csak 2-3 másodperces késésekkel. Egyszer mi is be tudtuk égetni, ment is kórusban a -10 pont, erre a kreténje: "Tudom, hogy én mondtam jól és mivel át akarnak verni, -10." Itt már csak röhögtünk. Mellékesen megjegyzem, hogy a vizsga 20 pontos. Semmi gond. Közben persze nyögdöste a szókásos beszólásait is, mint pl: "Szoktak önök újságot olvasni?" A szokásos lekicsínylő hangnevével. Ma akkor is megcsinálom azt a vizsgát!
Tegnap Eszti csináltatott magának egy tök jó satyeszt és feléledt bennem is a vágy egy LP-s sapi íránt. Majd meglátom. Tegnap összeültünk 4-en (Melinda, Eszti, Barbi meg jómagam) pénzügyet tanulni. Mi lett belőle? Előkerült Eszti sapkája, meg a kamerás mobilok... :D Lökött banda.
Úgy látszik, a család megfogadta, amit valamelyik nap írtam a naplóban. Anyuval utoljára kedd reggel beszéltem. Azóta csak váltjuk egymást. Én éjjel jövök haza, ő hajnalban megy. Jó ez a szélcsend. Zozzal is dettó ez van. Bár vele még tudtam néhány szót váltani kedd éjjel, de azóta semmi.

Haha! 14:32. Anyám befutott. "Te ma be se mentél?!" Látom hiányoztam. BE FOGOK. VIZSGÁZNI. 5-RE.

Közben eltelt ugyebár a negyed 3 és nagy csönd van. Vihar elötti csend. Túlságosan nagy csend. Óriási rossz előérzetem van...

Úgy látszik, elhagyott a megérzésem. Talán nem is baj.
Túl vagyok a Fidelio-n!!!! Igen. Levizsgáztam, meglesz. Hazafelé vettem a Westendben Lekváromnak egy diplomás oroszlánt. Majd elindultam, hogy vegyek magamnak MÁV bérletet. Kígyózó sorok, 4 pénztár. Az anyátok valagát! Mégis hogy a picsbe képzelik? Így is 20 percig álltam ott. Közben lezavartam egy telefont Tündérbogarantyúmmal. (Fúj, de gennyes ez így.) Nem haragszik. Sosem. Nem is értem meg. Komolyan. Én viszont megint felidegeltem magam. Annyira kishitű. Üzenném minden kishitűnek, hogy az nem jó hozzáállás, hogy: "Úgysem sikerül." Persze, így tényleg nem is fog. Aztán meg megy a nagy sajnálkozás, hogy: "Nekem milyen rossz." Na ja, most vígasztaljam? Csak annyit tudnék hozzátenni, hogy te tehetsz róla. De még nem késő.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat