Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-03-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-03-26

Menjek-e holnap este bulizni? Ez csak azért lenne szopacs, mert a hétvégén az átlagon felül fogok cumizni. Mindkét nap én leszek bent a főnök és a mindenes reggeltől estig. Egyedül Letti lesz velem (az új gyakornokunk), akire még nem lehet akármit rábízni. Nameg az lesz még furi, hogy 7-re megyek beosztani. Kénytelen leszek kizárni a falkát az irodából, különben nem fogok tudni haladni a melóval. Nameg raktáros is én leszek, és persze Pityu sem lesz bent, ellenben mindkét mosodától jönnek a szennyesért. (Esküszöm vigyorgok ezen a szaron.) Kiváncsi vagyok, hagy-e még Koko emellett nekem valami pluszszart az unalmas perceimre. Per pillanat lepereg. Per pillanat semmi nem tud izgatni. Per pillanat csak a holnapi szabadnapom körül forog az agyam. Amin persze bemehetek a dolgozóba. "Hogy miért? Mert úgy tartja a kedvem!" Holnap lesz Edi búcsúztatója azon meg illik ott lennem. Minap dumáltam vele és megkérdeztem tőle, hogy ugye azért a nagy nihil közepette hiányzunk neki? A válasza sokat sejtetően csak annyi volt, hogy "te igen". :) Aztán aztat mondta, hogy menjek vele bulizni, mert rég bulizott olyannal, akit igazán szeret. :) Möglátjuk.
Ravi meg... Tegnap ő volt a du-s a rec-en. Letelefonáltam valami miatt, erre rögtön jött a "de rég hallottam a hangod, hova tűntél". A gondolatot miszerint örökké itt szopom a brét összefoglaltam egy "pedig elég sokat vagyok bent"-be. Csak nem hiányoztam neki? Csak nem? Ááá, nincs fütyi a lábam között... Azért az mókás volt, amikor a múlt hétvégén leszóltam telón kispistinek (egyik kedvenc rec-es), mert volt bennem némi kavar a recepció megoldásait illetően, erre jött a válasz: "Azt Ravi intézte. Asszem ez mindent elmond." "Aha, tehát picit kutyult, értem." "Úgy gáz az az ember, ahogy megszületett." Félhalk kuncogás.
Ma meg megérkezett az a gurulós kiskocsi, amivel a pótágyakat szokta Pityu hurcolni és pont akkor hozták meg, amikor ebédelni indultunk. Mivel úgy is a -1-re tartottunk hát magunkkal vittük. De nem akárhogy. Poénból benyögtem, hogy nem akarnak-e tologatni egy kicsit (a száguldás szenvedélye). Erre Koko: "Na gyere!" És ráültem és betolt a liftbe és lent a -1-en meg (na azért látni kellett volna a liftre váró fejet odalent, amikor az ajtó kinyílt és rávigyorogva kikanyarodtunk) nagy lendülettel megindultunk a folyosón aztán elengedett... Mi sem leszünk már hülyébbek. XD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat