Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-06-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-06-18

Szieszta.
Jól jön ez a szabadnap most. Tekintve, hogy tegnap meló után még beültünk az új Indiana Jones filmre a Westendbe. A film annyira nem hozott lázba, nem is miattam néztük meg ezt gondolhatjátok. :P A legnagyobb az volt, hogy mikor kijöttünk már sehol senki nem volt a Westendben. Kongott az ürességtől. Nanáhogy kattintgattam. :D Nameg ugye muszáj volt ráülnöm a papírtrónra a moziban a Narnia 2. részét reklámozó plakát elött. :) Na aztán nekivágtunk a városnak gyalog. 1 óra alatt megtettük a távot. (Még futni sem kellett. :P)
Na szal megtörtük a ritmust. :D
Szintén a tegnaphoz tartozik, hogy volt egy munka-, baleset- és tűzvédelmi oktatás a dolgozoóban, amire kötelező volt elmennem, mert még nem voltam. Ahogy Edina sem. Az egész 1 órás volt és kurvaunalmas. Edina be is aludt. Aztán amikor az előadó srác "feltette" a tűzoltókészüléket az asztalra (amelyen Edina könyöke tartotta az alvó fejet) mintegy demonstrálni a használatát, Edina picit nem tudta hol van. :D Megnyugtattam, hogy nincs vész, senki nem vette észre és a sminkje sem kenődött el. :D Na aztán még voltak s- és r-mondatok, meg egyéb ilyen izgiségek, amikkel az elmúlt hetekben pont eleget foglalkoztunk Edinával a kockázatfelmérő lapok írogatása miatt. Valahogy eltelt ez az 1 óra és mentem fel, hogy leváltsam Kokot, aki nagy bátran átvette tőlem a műszakot erre az 1 órára. Bemegyek az irodába és mindenhol a leszámolásra váró lányok várakoznak, Koko pedig picit szétesve ül a diszpécser asztalnál. Meglátja, hogy megérkeztem és arcán hatalmas és őszintén boldog mosollyal: "Viiiiirágoskerteeeeem, de jó hogy itt vagy!!!" Arcomra hagytam kiülni a picit büszke ccc-s mosolyomat. Sütkéreztem a ragyogásban na.
De mivel hírhedten jófej vagyok, gyorsan beültem Koko asztalához és hívtam a lányokat, hátha felgyorsulnak az események. Aztán mikor minden lány végzett visszamentem a saját asztalhoz és vártam, hogy Koko mit mond. :) Persze rögtön kiszakadt belőle, hogy úristen milyen nyüzsi volt és hogy nem győzte kapkodni a fejét ésatöbbi-ésatöbbi... "Tudom."-és nézek jelentőségteljesen az arcába. Persze a mosoly megint kiült. Most talán egy darabig nem mondja majd, hogy milyen könnyű műszakjaink vannak. :D

Más téma. Balatonsound. Ááá, nem tudom melyik napra menjek. Merugye ott lesz Armin, meg Massiv Attack pénteken, szombatra be van építve David Guetta, vasárnap meg Fatboy slim, meg lesz Zagar is. A jegyárak pedig nem olyan barátiak, hogy bérletet vegyek.
Nyaffnyaffnyaff!!!

Ma elégedett vagyok a teljesítményemmel. :P Takarítottunk. Aztán pasi elment bótba, mert én épp lustának éreztem rá magam. Aztán hazaért és nekiálltam házi hamburgert csinálni. Az a tipikus még a könyökömön is folyt a cucc belőle hambi lett. Jó volt. Mire végeztünk vele, besötétült és elkezdett esni az eső, így egy pohár rosé-val és kibajó zenével most szétfolyva pötyögök a félhomályban. És istenem milyen jó... :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat