Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Október 28-29.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Október 28-29.

Október 28.
Na akkor ma felavatnám naplószinten a laptopot. :D Szépen elfeküdtem itten cyvy szobájában, megy a Gyűrűk Ura (mint tudjuk a család kultuszfilmje) és senki nem tart fel és szól be (cyvy nem kell mindent komolyan venni :P). Nehéz még ezen a billentyűzeten gépelni. Lasan haladok. De azért majdcsak leírom valahogy a történéseket.
Na akkor a bevezető után végre munkához látnék. Kicsit szétszórt vagyok (túl sok mindent kell mostanság fejben tartanom), így lehet, hogy összevisszaság lesz, de azért megpróbálom összeszedni a dolgokat.
Tegnap tartotta Barna a 25. szülinapos zsúrját. Mi cyvyvel úgy álltunk neki, hogy mivel az ünnepelten és Zé-n kívűl csak Barna munkatársai jönnek (akiket persze nem ismerünk - kivétel Ancsa, a plázaribanc, akivel sikerült Kiskörén "barátságot kötnünk"), így az elvárható minimális bájcsevelyen meg ajándékátadáson kívűl nem kívánunk többel hozzájárulni az est "sikeréhez". A dolgok végül úgy alakultak, hogy elsőként futottunk be. Csak Zé volt otthon, Barna még gyűjtögette az emberkéket. Söröztünk meg dumáltunk, mígnem megérkeztek a többiek. Nos a többiek... Meg kell hogy modjam, kellemesen csalódtam. Jó fejek. Hihi. Be is vágódtam ám. Naná! Az egész úgy kezdődött, hogy Zé és Barna szerkesztették a zenét, ami hááát... olyan is volt. Bepunnyadásra kiváló. Ekkor felhördültek egyesek, mire Zé durcásan feladta és mivel én lebzseltem a gépnél (hol máshol) kinevezet zenefelelősnek. Hehhheee! Olyat működtem nekik, hogy inkább nem mentek le kocsmázni, hanem fennmaradtak. Még az a hülye Ancsa is riszálta a valagát.

Október 29.
Kénytelen voltam tegnap abhagyni a mesélést, mert megjelent cyvy és bejelentette, hogy mi márpedig most "Cube"ot (Kockát) nézünk. Aki szereti a Fűrészt, annak ez is bejön, bár nem olyan szaftos. Csak a vége érdekes egy kicsit. Se füle, se farka. De szerintem majd a második részben kiderül, miért. Mert van az is. Meg harmadik is. Na de mindegy.
Visszatérve a tegnaphoz én lettem a hangulat alapozó. Debütáltam, mint DJ. Kicsit fura, amikor az ember lányát vadidegenek ölelgetik és dícsérik, hogy milyen qrvajó. Na persze volt ott alkohol is. Meg én is. :P Valamikor 3 körül jöttünk el és 3-4 óra alvás után nekivágtunk a buszpályaudvarnak, tudniillik lejöttünk cyvyékez. Lassan meg lehet készülődni, mert megyünk vissza Pestre. És holnap suli. Király. Az. Suli szinten egyébként már megint kezd tele lenni a tököm. Péntekig kell leadnunk, hogy milyen címen szeretnénk szakdogát írni."Segítségképpen" 1 hete feltették valahova a suli honlapjára az ajánlott címeket. Na most ki, ha nem az idei végzős ifosok (mi) szívtunk. Az egész úgy kezdődött, hogy 1 héten át kerestük azokat a tetves címeket. Már a rövidítettesekétől kezdve a tanárkiegészítősekéig megtaláltuk mindet, csak a sajátunkat nem. Végül valamikor szerda táján akadtunk rá. Mit monjak... egy kalap szar. Van kb 200 cím, de olyan hányadékok, hogy talán csak 2 olyat találtam, amit meg tudnék írni, ha módosíthatnám nem kicsit a címet. Szóval most úgy állok, hogy saját címet fogok leani, amit ha elfogadnak, nem lesz gondom a megírásával, mert egy egész szállodai részleg mögöttem fog állni, de ha nem fogadják el, akkor jöhet a "megszívod kisanyám". Közben ezerrel nyomom az angolt. Ha nem hozom össze télen a szakmait, csúszok egy félévet és a falba verhetem a fejem. Nem hiányzik. Na meg persze úszna 18 rongyom. Hagyjuk ezt...
Az életem többi része viszonylagos állóvíz némi szökőárral tarkítva. Néha felhúzom magam. Vagyis felhúznak mások. Nem akarok mutogatni, úgyis kiderül az írásomból... Ha valamilyen úton-módon szóbakerül közeli ismerőseim körében a család - akár csak néhány szó szintjén - rögtön jön az "értem, hogy miért mondod ezt" lesajnáló hangsúllyal. Nem kell engem lesajnálni. Fordítottam és nem fog hiányozni. Még így is többet ér nekem az a család, ami maradt. Sokan irígyelhetnének, mert olyan jófej apám van, amilyenről sokan csak álmodnának, mert olyan segítőkész nagyim van, aki az életét adná a hozzátartozóiért, mert olyan nagyapám van, aki az életében átélt összes szörnyűség után is még talpon van és erős, mert olyan tesóim vannak, akik úgy lettek értékesek, hogy közben nem le(he)ttek elkényeztetve, mert olyan barátom van, akit nem is értek, hogy miért szeret annyira, hogy az megfogalmazhatatlan. Na most akkor ki sajnál kit?
Régi humorom kezd átmeni cinizusba. Majd visszajön az még, ne izgulájon senki. Csak most másra van szükségem.
Elegem lett Zoz hajkurászásából és csütörtökön bementem hozzá a suliba. Nézett is rendesen. De örült, hogy látott. Próbált magyarázkodni, amiért nem tudtuk egymást elérni (főleg én őt), de csak futotta a felesleges köröket. Nem haragudtam. Pláne mert megtudtam, hogy lesz netje, így tudunk dumálni majdan mindennapos szinten. Erre vazzeg szombatra meghalt cyvy modemje. Grrr... Megbeszéltem a kis kreténnel (zoz), hogy szerdán ütközünk mert hoz nekem "otthonról" néhány cuccot, amit otthagytam a nagy kapkodásban. Aztán csak este jutott eszembe, hogy lehet, hogy nem tudok vele találkozni, mert bevállaltam egy sulis halloween kirándulást Dorkával meg Zolijainkkal. És még csak beszélni sem tudok zozzal erről, mert most meg nekünk nincs netünk. Bár ahogy az időt elnézem, lehet hogy szerdán esni fog az eső, és akkor vasárnap kirándulunk majd. Még várok egy kicsit. Aztán ha lesz szerdán kirándulás, mehetek megint Zoz sulijába, hogy letámadjam a szünetben. Nyaff.
Lassan lecsukom a gépet, mert készülődünk...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat