Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nincsen magyarázat

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nincsen magyarázat

Az imént hívott Melinda. Belázasodott. Nem jön utszervre. De Barbi sem. Már csak vigyorgok. Behajtom rajtuk. Tuti. Pedig nekem sincs túl sok kedvem 80 perc miatt másfél órát utazni. Nem baj. Bűntudatom nem lesz.

Snoopyknál igenis lehet tudni. A Snoopyk ugyanis környezetük áldozatai. Szombaton találkozunk Gyurcival. :D Ebből eredendően az következik, hogy nem nagyon merem megkockáztatni, hogy vasárnap is lelépjek itthonról, mert múlt héten is úgy mentem el, hogy állt a bál, mindenki a ház körül tevékenykedett. Csak én nem. Szóval egyelőre nem mondok semmit tutit.
Le lehet cseszni. Nyugodtan. Többen is megkockáztathatják. Ma olyan flegma a hangulatom.

"Hol az igazság, hol az érvelés?
Hol az álmodás, hol az ébredés?
Legyint a sátán, legyint az isten
Egyikük sem bízik már bennem."

Újra itt volnék. Rájöttem valamire. Nekem csak úgy érdemes órákra járnom, ha egyedül vagyok. Vazze, vágtam, hogy miről beszél a tanárnéni!!! Nem semmi ahogy nyomom, mi?
Betennék egy közérdekű közleményt: Tisztelt olvasó, ezúton szeretnénk tudomására adni, hogy az MSN Messenger megszűnik, mivel a Microsoft már nem tart rá igényt. Ha ön szeret msn-ezni, akkor tegyen a neve elé 2 nagy M-betüt és ezt az üzenetet küldje el az összes partnerének. Ha 2005.10.01-ig nem gyülik össze 2 millió M-betü, akkor megszűnik az MSN!
Köszönjük. Na az kéne még. Betenne.

Asszem nekilátok a házi dogánknak. Kijelöl, másol, beilleszt. Persze csakis saját forrásból. :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat