Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-11-06

Olyan érzésem van, mintha valami rossz és sötét dolog akarna körbeölelni. De persze nem hagyom. Még van erőm. És reménykedek, hogy kitart.
Nem tudok mit kezdeni. Ááááá....
És nem is teszek érte semmit. Lehúzós Juno Reactort hallgatok. És milyen rohadt jó basszus.
Össze kéne kapnom magam. 2 óra múlva indulnom kell.

"Tell me, tell me,
The moon of my imagination.

Be silent, be silent
Leave this illusion and say no more.

I am here, I am here,
Why are you so afraid of the face of god?

Why are you so afraid of the face of god?"

/J.R. - Angels and Men/

Beteg és rémisztő dolgokat álmodok... :S Ezzel jár, ha kipihenem magam?



Hazaértem. Jót tett egy kis kimozdulás.
Családi fejlemények:
1: Jövő héten eladják az Audit. Utolsó köröm volt vele. :(( Apu is teljesen le van törve. De hát ugye sokat fogyaszt... Ami vicces a dologban, hogy emiatt értékén alul fogják tudni eladni. És hogy volna rá pénzem. Persze nem veszem meg. Annyira sajnálom. Nagyon szeretem azt az autót. :(((
2: Dénest (és vele együtt valószínűleg Csanádot is) átigazoltatják az Elektromosból a Hort csapatába. Kántor Anikó (az edzőjük) folyamatosan szopatta Dödit, mire Apuék tegnap elmentek megnézni az edzést, hogy majd az megadja a végső löketet. És megadta. Érdekes a történetben, hogy múlt hét végén játszottak a Hort ellen és a Hort edzője kiszúrta, hogy Anikó nem játszatta a meccsen Dödit (noha ritka a jó balos átlövő) és a meccs után odament Dödihez és megkérdezte, hogy nem lenne-e kedve náluk játszani. Hát így van ez. Csanád pedig valszeg csatlakozik. Nehogy aztán Anikó rajta álljon bosszút. Muki még marad a Tromosnál. Addig jó, amíg nem Anikó az edzője.
3: Apu átlépte a negyedik cigimentes hónapot. :)))
Dödi nagyon ari volt ma. Apu lehívta őket, hogy segítsenek cipelni a vásárolt cuccost és amikor meglátott rögtön odajött hozzám, hogy adjon puszit. Muki is jött meg Zoz is. De Muki épp kis gyagyás volt és ökörködött, Zoz meg ugye már nagyfiú, csaknem fog odaszaladni a nővéréhez hogy megölelgesse. Inkább megállt 1 méterre tőlem zsebrevágott kézzel és belökött egy csá-t. :D Ennyi tellett tőlem nevelés terén. :P

Tudjátok mihez lenne most kedvem? A sötét Margitszigeten sétálni és nézni a kivilágított pesti/budai oldalt, felhúzni a kabátomon a cipzárt egészen a számig és hallgatni a One Republic albumát. Igen. Az most nagyon jó lenne. Néha leülni egy padra felhúzott lábbal. Meg mondjuk egy útközben vett csésze forró csokival. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat