Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2011-05-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2011-05-13

Még jó, hogy előzékenyen, direkt előre szólok neki, hogy tőlem tudja meg, hogy révbe értem és már ne számoljanak velem. A hülyéje pedig nem érti mire mondtam, csak nem esküvő lesz? Nem, te gyökér. Felvilágosítom. Erre gyanúsan lapít a témával kapcsolatban, mire rákérdezek és elpottyantja, hogy már megvan a nyertesük. És ezek szerint nem szándékozott nekem szólni arról, hogy hitemmel ellentétben már nem vagyok versenyben. Köszi. De jó, hogy ilyen korrektnek születtél! De a legjobb, hogy éreztem, hogy ezen nem is kéne meglepődnöm.
Bahh...
Faternak is a heréjére kéne lépni már. Majd jól meglepődik, csak tolja be a képét az "utcámba". XD

A pillanat, amikor a díjbeszedő kopogtat az ajtódon és közli, hogy közel 82 000 forintos vízdíj tartozásod van, noha te minden hónapban rendesen elutaltad a lakbérrel együtt a rezsit is... hát az a "kibaszottmastercard" pillanat.
És ez csak a vízdíj. Az áramot az elmúlt 3 év alatt csak kétszer akarták kikapcsolni ugyanebből az okból. (A gázórát pedig 2 hete leszerelték.) Most röhögök, de úgy érzem, hogy ha a szemem elé kerülne a főbérlő csaj, lehet hogy átmennék flegmaszutyoklekezelődögbe.
(Kár, hogy nincs vezetékes telefon előfizetésünk is. Akkor annak a zsinórjával fojtanám meg. :DD)
Embernek még nem is mondtam. Kettőnk közül ő a nyugodtabb fazon, de szerintem a mai napja után (este 7 múlt és még mindig bent van melóhelyen) vallást váltana.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat