Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Rendszerváltás? Osztán hun?

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Rendszerváltás? Osztán hun?

Hihi!
Még sötétebb állat leszek, mint amilyen eddig voltam!!! Egyrészt mert rákentem a fejemre egy újabb adag kékesfekete hajszínezőt, másrészt mert egy nagyon gonosz ötlet fogalmazódott meg parányi(?) agyamban. Sőt! Nemcsak, hogy megfogalmazódott, hanem már testet is öltött. Kiélem gonosz szándékaimat, persze csak az arra rászorulókkal. Hehe. Lehet, hogy hülyeséget csinálok? Neeeeeem. Naaaaaaaaagyon jó kis muri lesz. Nekem. :P
Ma is bal lábbal keltem fel... Hogyan lehetséges az, hogy zabálnivaló családom egyszer az életben nem tud békén hagyni hétvégén, hogy kialudjam magam? Általában kétféleképpen szoktam felébredni.
1: "Reggel" fél 6. Anyám kivonszolja magát a konyhába. Útközben belerúg 1-2 dologba, mire félhangosan "na bassza meg"-ezik. Közben beengedi a macsokat. Eléri a konyhát. Előkapar magának néhány gyümölcsöt, aztán bekapcsolja a gyümölcscentrifugát. Ez az a pillanat, amikor fegyver után matatva felpattanok "Betörtek!!!"-csatakiálltással. Aztán ráeszmélek, hogy no para, megint hülyét csináltam magamból. Visszazuhanok. Anyám visszaslattyog egy halom zizegős újsággal. Bevágódik mellém, feloltja a lámpát, és szép lassan (ámde kellő hangerővel) elkezdi kortyolgatni a nedűt, miközben megpróbál minnél hangosabban lapozgatni meg zörögni. Ez így megy 2-3 órán keresztül. Én dacolva a helyzettel, még próbálkozok némi csipatermeléssel, ám be kell látnom, hogy én húztam a rövidebbet. Megint. Aztán, gondolva egyet, felpattan a lelkem és először felhúzza a redőnyt, aztán rámnyitja az ablakot. Tündi-bündi, arany bogarantyú!!!
2: Helyszín, időpont megegyezik. Kisvirág a másik oldalára fordul. Egy félkómás pillanatban azt észlelem, mintha megmoccant volna valami mellettem... Nem is! Rajtam moccant meg valami. Rúgok egy aprót a lábammal és várok... Újabb mocorgás. Felpillantok és kiveszem legkisebb macskám sziluettjét. ÁÁÁÁÁ, ilyen nincs, megtalált az istencsapás! Trinity. A kis trancsír! Lerúgom az ágyról. Visszamászik. Újra lerúgom. Újra visszamászik. Ez egészen addig így megy, míg be nem szólok neki kicsit erőteljesebben. Ilyenkor visszavonul. 3 perc múlva érzem, hogy valami rágja a hajam. "Trini, a rifke anyád!" Elkezd hangosan dorombolni. Rátelepszik a nyakamra és elkezdi a nedves és hideg orrát a szemem helyére illeszteni. Nyakig cicatakonyban a fulladás határán ébredek.
Holnap viszont le kell mondanom eme földi paradicsomról és kelhetek 5:45-kor! Yesss. Szép az élet! Habostorta meg mindenféle nyalánkságok. Sortstársaim! Ne hagyjátok magatokat! Eltiporjuk! Mit is? Már megint bevágtam a fejem.
KinYíRhAbeszólsz lekókad...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat