Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2008-11-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2008-11-18

Csoda, hogy ma nem ugrottam senki nyakának. Pedig lett volna rá elég alkalom. Az egész ott kezdődött, hogy jó 7 órásként körbementem reggel a házban. Épp a konyhán jártam és a pincérforgó pultját vizslattam, amikor valami nyöszögést hallottam oldalról. Felnézek és egy pincércsaj magyaráz nekem félhalkan.
- A nagy öltözőben csótány szaladgált. (Ennyit. És néz rám a nagy bamba szemeivel.)
- Szia. (Gondolkodtam egy "Neked is jó reggelt!-en, de visszatartottam, majd megkockáztattam magamban, hogy esetleg megkérdezem tőle, hogy mit vár most tőlem, hogy rohanjak oda vagy hogy esetleg megkérdem tőle, hogy nem lett volna képes rátaposni.)
- Őőő, szia. (Alig hallhatóan.)
- Nyilván azért szaladgált ott, mert írtás volt és menekül. Ez így szokott történni ilyenkor.
- Aha. (Már alig mozog a szája.)
És otthagytam.
De ezzel egyébként pillanatok alatt fel lehet baszni a hk-sok agyát. Ez a sok rinya a csótány miatt... Hát lépj rá bazd meg, ha látod, hogy ott szaladgál! De nem. Képesek végigtelefonáltatni érted a házat...
Így mentem le törcsit osztani a csajoknak. Befut Debi és sajnálkozó szemekkel megkérdezi tőlem, hogy nagyon haragszom-e rá. Nem. Történt vala, hogy amikor vasárnap együtt vittük a délutános műszakot, ő tévesen azt mondta, hogy a kapott listáján 2 szoba kivételével mindegyik rendben van, én pedig visszaütöttem tisztára őket a kettő kivételével. Aztán tegnap kiderült, hogy az egyik tisztának titulált szoba koszos maradt. Na és persze elindult a pletyka, hogy namost aztán írásbelit kap a Virág meg a Debi. Tudtam, hogy valami hír szárnyra kapott, mert láttam a csajok arcán azt a kutató tekintetet. Na ezek után frankó kedvvel vártam Kokot, hogy elvonulunk-e beszélgetni 4 szemközt. De egész nap semmi. Sőt, szokás szerint kacarászott nekem meg poénkodtunk. Na aztán délután megint odajött hozzám Debi és elmesélte, hogy a cigiszünetben meglátogatta Kokot és elmesélte neki, hogy elbaszta és engem nehogy bántson vagy büntessen emiatt, mert nem tehetek róla és különben is én vagyok a gondnoknők közül az egyetlen normális és értelmes. És amikor ezt Debi így előadta nekem, hát én nem is tudtam igazán mit mondani. Rohadtul jól esett. Ritkán állnak ott ki az ember mellett. Mindenesetre fogunk még erről Kokoval kettesben beszélni, de most más gondja van. Írásbelit ad egy másik szobalánynak is. Lehet, hogy egy gondnoknő is kap. Mertugye, ma érkezik az egyik Vip csoport néhány előfutára és ezerrel ellenőrizgetjük a szobáikat már vagy 4-5 napja. És Koko belefutott két olyan szobába, ahol alap hibákat talált és picit berágott és kinyomozta, hogy kiknek kellett volna ezeket észrevenni és javítani. Hát nem lennék a helyükben. Mondjuk a mai nap engem sem kímélt. Na persze a végén, amikor lementem öltözni Niki ezerrel pisszegett nekem, hogy menjek már oda, mert kérdezni akar valamit. Hát persze, hogy az volt a téma, hogy kaptam-e valamit? Mondtam neki, hogy nem. Erre ő meg megkönnyebülten kifújta a levegőt és azt mondta, hogy jól van, mert nagyon drukkolt, hogy nehogy kapjak valamit. Nem lesz ezzel gond. Holnap beszélünk Kokoval, valszeg ejnyebejnyézik majd, hogy miért nem küldtem vissza Debit egyenként a szobákba, hogy ő üsse át, de hát megbíztam benne. Ezek után valszeg egy darabig senkiben sem fogok megbízni. De nem haragszom. Csak szar.

A kérésem, hogy ne csámcsogjunk ezen többet. Amit mások tudtára akarok adni, azt leírom ide, a többi az én lelkemet nyomja. És ez így van jól! Nem kérek az elemzésből.

Pasi! Köszönöm. Megmentetted pici lelkemet. 2 óra ázás a kádban mécsesekkel, pezsgővel és zenével. Csakúgy.
Aztán megjelent Koko skype-on. És lereagálta a nevem mellé kiírt szösszenetet, miszerint: Az élet egy nagy kupleráj, mi vagyunk benne a kurvák, a sors pedig minket baszogat. A szokásos "drága virágoskertem, az élet csak nem ennyire rossz, vagy igen?". Persze, hogy nem. Lehet, hogy azt hitte, miatta írtam ki. Pedig nem.
24 órás minidráma. Holnapra minden okés lesz.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat