Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Nincs mit.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Nincs mit.

Nincs mit mesélnem. Na jó. Tegnap nagyszülőztem. Hehe. Megint ment a "hülye a ti generációtok és még hülyébb lesz"-duma. Meg: "szemetek az emberek", meg, hogy ha munkát akarok majd "szét kell tenned a lábad". Már nem száll el az agyam. Hozzászokm nagyapám szemét beszólásaihoz. Öcsém viszont ezen nagyon bepöccent. Nem kell. Úgy néz ki, hogy közben nagyapám kezd ráeszmélni, hogy a családjából már csak mi járuk hozzá, de ha ezt így folytatja ez hamarosan változni fog, így tegnap előállt azzal az ötlettel, hogy mivel úgyem használ nekünk az a sok hasznos élettapasztalat, amit megoszt velünk, így nemsokára abba fogja hagyni. Na erre befizetek! Úgysem tudja megállni! Pénteken meg bemegyünk hozzájuk, hogy szombaton meg vasárnap a Balatonnál legyünk. Kétes érzelmeim vannak.
Tegnap felhívtam babámat, hogy lássam, hogy bírja. Felveszi a telefont és meg sem mukkan. aztán kihúzok belőle egy halk sziát. Kész van. Beszélgetettek már egy félhullával??? Ej! Az elmúlt 2 nap kiszívta az erejét. Pedig láttátok volna pénteken. Azt hittem meg sem fog neki kottyanni. Maga a higgadtság és nyugalom. Tegnap meg... Ááá. Csak a mát bírja ki, aztán csütörtökön tart egy pihenőt.
Pénteken meg banya-kör. ezen múlik, hogy átmegyek-e. Be kell seggelnem addig egy könyvet. Akkor is meglesz! Na jó, húzok némtre. De mi a fenének? Mindegy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat