Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
2009-04-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
2009-04-04

:)
Jó társaságban hamar eltelik az idő. A mára betervezett programoknak a felét sikerült megvalósítani. Voltam apuéknál. Tesóóóóók! :) Segítettem ebédet főzni, bringát csiszolni és festeni, vittem faternak 5 még korábban beígért dvd-t nomeg akkor már elkértem az ő "Das Boot"-ját (kultuszfilm, már kiskoromban megfogott - na mondjuk ennek ne tulajdonítsunk túl nagy jelentőséget, tekintve, hogy taknyosként a kedvenc filmem a kedvenceink temetője volt). Nameg lehet, hogy holnap délután kinézek velük a Hősök terére.

M: -Pukiii!
V: -Muki.
Kivesz egy répaszeletet a tálból és elkezdi rágcsálni.
M: -Szerencse, hogy ez nem tojás, mert akkor nagyon büdöset tudnék pukizni.
A: -Örülök, hogy ilyen őszinte vagy kisfiam.

Rövid ottlétem alatt is persze sikerül apunak megforgatni a 19 (sok, nagyon sok, nem is tűnik ennyinek, annyi mindenre emlékszem) évvel korábban beleszúrt kést a szívében. "Örülök, hogy itt vagy Buksikám. Olyan sokáig nem lehettem veled." Hát igen. A legrosszabb annak a hiánya, amit élvezhettünk és a szívünkhöz nőtt. Örök "tüske" marad ez 3-unkban (bár Zoz akkor még nagyon picike volt, ő nem emlékszik semmire).
Na de nem szomorkodni! Végülis, lehet, hogy jobb is ez így. ??? Ezt már sosem fogom megtudni. A "kistesókat" sem cserélném el semmire.

Gabival végül nem ütköztünk. Úgy búcsúzott el tegnap este, hogy majd hív, hogy mi legyen. Aztán nem hívott. Én meg nem tudtam őt felhívni, mert a skaccok elkezdték masszírozni a telefonom és az szépen elkezdett lemerülni. Kész csoda, hogy nem kapcsolt ki.

Pasi meg hazament. Megvannak a gondok feléjük is. Sajnos néha még gyarapodnak is.

Csendes este. Most nézem milyen késő van már. De nem vagyok álmos. Hiába hagyom Moby lehangolós cd-jét pörögni.
Kóstoljátok meg, finom:
http://www.youtube.com/watch?v=7vxYaEAyTd4

Egyáltalán nem vagyok álmos. Éber éjszaka elé nézek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat