Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Virág naplója


nomenestomen [186356 AL], gazdája Virág
Csak szívd, szívd,amíg teheted..

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/186356
Csak szívd, szívd,amíg teheted..

Ezt nem bírja felfogni csöppnyi agyam. Fél 10-ig itt fogok az elkövetkezendő 4 napban rohadni. Akkor meg minek menjek egyáltalán haza? Persze simogatós tanár úrunk tojik rá, hogy Kisvirág a vidéki picsák igen népes táborát gyarapítja és nem veszi figyelembe, hogy a vonat este már csak óránként jár. Ráadásul a mai lyukasóráim is azzal telnek, hogy ennek a kreténnek próbálunk összeizzadni egy házi dogát. Ha ennyi szívás után beközli, hogy : "Kisjányok, nincs megajánlott jegy, jöjjenek szóbelizni!" előveszem méltán elhíresült "most megdöglesz"-pillantásomat.
Háromnegyed 10. Zseniális. A faszikámnak 39 fokos láza van, így előadta a hattyú halálát pingvin mozgásban. Látnotok kéne, ahogy az közlekedik. Úgy megy mint akinek már bimbódzik és próbálja összeszorítani a lábát, nehogy kivirágozzon.
Útazásszervezés előadáson kellőképpen felcseszte az agyam tehén fedőnevű mindenttudniukkénehülyebanda tanítónéni. Bedöcög. Én még csócsálom a szendvicskémet (első ízletes falatok a nap folyamán). Ez megáll tőlem 10 méterre a katedrán, nekidől a korlátnak és egyenesen a pofámba bámul. Na ez az amitől totál kiakadok. Ha zabálás közben vizslatnak. Akkor sem teszem el! Úgy fél percig még bámult, aztán türelmetlenül benyögte, hogy: "Ha végre befejezték a kenyérkéjüket, talán elkezdeném az anyagot..." Vazze, ez kipécézett magának. Már csak azért sem! Gyök kettőre kapcsoltam a csócsálásban, majd miután elfogyott a tápszer elővettem innivalómat és szépen, demonstratívan szomjamat oltottam. Ezt már nem várta ki, inkább belekezdett az év legszarabb anyagába.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat